Couperusstraat 111 GRONINGEN

Couperusstraat 111 GRONINGEN

vraagprijs € 219.000 k.k.

Appartement - woonoppervlakte 72 m2 -

vraagprijs

€ 219.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 219.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

WONEN IN STIJL AAN DE ZUIDZIJDE VAN GRONINGEN
Ben jij een starter op de woningmarkt of iemand die droomt van de perfecte mix tussen stadse voorzieningen en rust? Dan is dit jouw kans om de sleutels te bemachtigen van een prachtige portiekflat aan de zuidzijde van Groningen!

HIGHLIGHTS VAN DIT APPARTEMENT

IDEALE LIGGING
De portiekflat bevindt zich aan de zuidzijde van Groningen, gelegen in de wijk de Wijert. De woning bevindt zich dichtbij voorzieningen zoals winkels en scholen en is strategisch gelegen nabij uitvalswegen. Hier geniet je van de bruisende energie van de stad zonder concessies te doen in rust en ruimte.

RUIME LICHTE WOONKAMER
Voel de vrijheid in de riante woonkamer voorzien van grote ramen aan beide kanten. De perfecte plek voor gezellige avonden met vrienden of ontspannen momenten na een drukke dag.

ALTIJD ZON
Verschillende perspectieven om te ontspannen: twee balkons om te genieten van de ochtendzon en de avondbries. Aan de voorzijde bevindt zich een balkon op het noordoosten en aan de achterzijde een ruim balkon van ca. 7 m² op het zuidwesten. De keuze is aan jou!

JOUW NIEUWE THUIS?
Stap binnen in dit ruime appartement van 72 m² en ervaar het zelf. Met twee slaapkamers, een actieve en hechte VVE, en het energielabel D ben je verzekerd van een zorgeloos woongenot.

Het appartement ademt kwaliteit met dubbel glas (deels voorzien van HR++) en een hoogwaardige afwerking. De ruime keuken is voorzien van inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, koelkast, vriezer, afzuigkap, 4-pits fornuis en oven. De woning beschikt over een separaat toilet en badkamer voorzien van een douche en wastafelmeubel. Voor de wasmachine is een aparte kast aanwezig.

GRIJP DE KANS!
Mis deze unieke kans niet om jouw droomwoning te bemachtigen. Neem nu contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek zelf de charme van wonen aan de zuidzijde van Groningen. Wacht niet te lang, want dit appartement is een pareltje dat snel ontdekt zal worden. Maak van deze droom jouw realiteit!

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen