De Brink 67 GRONINGEN

De Brink 67 GRONINGEN

vraagprijs € 495.000 k.k.

Appartement - woonoppervlakte 127 m2 -

vraagprijs

€ 495.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusBeschikbaar
Prijs€ 495.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Heerlijk en comfortabel wonen in een stijlvolle appartement met een eigen overdekte parkeerplaats en berging in de kelder en de binnenstad op directe loopafstand, wie wil dat nou niet! Kortom, het is heerlijk wonen in het appartementencomplex “de Branding”

Vanaf de 8e verdieping een fantastisch uitzicht op het Winschoterdiep, de Oosterhaven en de skyline van Groningen en op de binnenstad met o.a. de Graansilo en het pakhuis de Albino Maatschappij.

Het appartement kent de rust van wonen net buiten de Diepenring van de stad en het genot om binnen een paar minuten Groningen uit de rijden. Het hart van de stad bevindt zich op loopafstand. Via het Trompbruggetje bent u zo in de Herestraat, de Grote Markt en de Vismarkt.

Op de begane grond vind je de hoofdentree met de afgesloten centrale ontvangsthal met videofoon installatie, brievenbussen, lift en het trappenhuis.

Indeling appartement:

Na binnenkomst via de entree/gang kom je in de ruime woonkamer, welke licht is en samen met de open keuken circa 64 m² groot meet. In de loggia (circa 12 m²) ook wel zomer- en wintertuin genaamd is het na een dag hard werken prettig om in de zon een glas te heffen. De halfopen keuken heeft een hoekopstelling en naast inbouwapparatuur een grote provisiekast. Het appartement beschikt over 2 ruime slaapkamers van respectievelijk circa 10 en 12 m². De badkamer van circa 7 m² heeft een separate douche, ligbad en wastafelmeubel. Een toilet met een hangend closet en handwasbakje en een berging met daarin de plaats voor de wasmachine en opstelplaats voor de CV completeren het geheel.

Aan veilig wonen is in het complex ruim aandacht besteed. De eigen parkeerplaats in de inpandige garage met afstandsbediening laat je droog vertrekken en weer thuiskomen. Door zijn fantastische en strategische locatie zijn de uitvalswegen (richting Assen, Drachten en Duitsland), stadscentrum, cultuurcentrum “de Oosterpoort” en het hoofdstation op zeer korte afstand bereikbaar.

Bijzonderheden:

• schitterende, centrale woonlocatie ten zuiden van het stadscentrum;
• verzorgd appartementencomplex "De branding", met een gezonde VVE;
• inpandige parkeerkelder met eigen vaste parkeerplaats;
• eigen afsluitbare berging op de begane grond (gemakkelijk met de fiets te bereiken);
• volledig geïsoleerd met HR++ isolatieglas;
• energielabel A;
• woonkamer en open keuken is tevens voorzien van een airco (2023);
• Door aanwezigheid van zonnecollectoren wordt ongeveer 6000 kWh per jaar opgewekt en wordt de lift installatie jaarlijks van stroom voorzien!

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: De Brink 67

Wil jij deze woning bezichtigen? Of heb jij een vraag over dit huis? Neem vrijblijvend contact met ons op door even te bellen naar 050 3182118. Of vul het contactformulier in en wij helpen je zo snel mogelijk.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy