Johan Ellenbergerstraat 13 GRONINGEN

Johan Ellenbergerstraat 13 GRONINGEN

vraagprijs € 295.000 k.k.

Woonhuis - woonoppervlakte 101 m2 -

vraagprijs

€ 295.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusBeschikbaar
Prijs€ 295.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Dé perfecte eengezinswoning in een kindvriendelijke en groene wijk!

Deze fijne woning is uitgebouwd aan de achterzijde en beschikt over 3 slaapkamers en een nieuwe badkamer. Met 8 zonnepanelen en energielabel A is deze woning helemaal klaar voor de toekomst. Wordt dit jouw nieuwe droomhuis?

Kom binnen via de ruime entree en loop de heerlijk lichte woonkamer in. Deze doorzonkamer beschikt over veel ruimte en licht door de aangebouwde serre (voorzien van dubbel gehard glas). Aan de voorzijde bevindt zich de open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. De serre heeft openslaande deuren naar de achtertuin met overkapping. Aan de achterzijde is nog een vrijstaande houten berging van ca. 7 m² met nog een overkapping en achterom. Op deze verdieping is tevens een moderne toiletruimte (2014) voorzien van hangcloset en fonteintje.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers. De grootste slaapkamer (14 m²) aan de voorzijde is voorzien van een grote inbouwkast. Aan de achterzijde zijn nog twee fijne slaapkamers van 8 m² en 10 m². Op de overloop nog een kast met cv installatie en toegang tot de badkamer. De luxe badkamer komt uit 2022 en is voorzien van wastafelmeubel, inloopdouche en ligbad.

De locatie is met recht ideaal te noemen. De Held is een fijne kindvriendelijke wijk met veel groen en speeltuinen. Voorzieningen zoals scholen en winkels zijn op fietsafstand in de naastgelegen wijken Reitdiep en Vinkhuizen. Wil je de stad uit? Binnen enkele minuten zit je met de auto op de nabijgelegen uitvalswegen.

Zie jij jezelf hier al helemaal wonen? Neem snel contact op voor een bezichtiging en laat je verrassen door deze leuke woning!

BIJZONDERHEDEN

- Energielabel A;
- 8 zonnepanelen;
- Voorzien van HR++ beglazing;
- Voorkeur aanvaarding 1 augustus 2024.

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Johan Ellenbergerstraat 13

Wil jij deze woning bezichtigen? Of heb jij een vraag over dit huis? Neem vrijblijvend contact met ons op door even te bellen naar 050 3182118. Of vul het contactformulier in en wij helpen je zo snel mogelijk.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy