Kerklaan 82 GRONINGEN

Kerklaan 82 GRONINGEN

vraagprijs € 298.500 k.k.

Woonhuis - woonoppervlakte 89 m2 -

vraagprijs

€ 298.500 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 298.500 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

HEERLIJK RUIME EENGEZINSWONING MET ZONNIGE TUIN AAN DE RAND VAN HET NOORDERPLANTSOEN

Aan de geliefde Kerklaan staat deze uitgebouwde schipperswoning met franse kap uit 1892. Op loopafstand van voorzieningen en het Noorderplantsoen en binnen enkele fietsminuten in hartje stad. Deze leuke woning heeft een ruime woonkamer met open keuken, openslaande deuren naar de zonnige tuin met overkapping, twee grote slaapkamers (mogelijkheid voor een derde) en een fijne badkamer.

INDELING

Kom binnen aan de Kerklaan 82 in de lichte hal met toegang tot het toilet en de ruime open woonkamer. De leefruimte van 42 m² is voorzien van grote raampartijen en openslaande deuren naar de tuin. Aan de achterzijde bevindt zich de keuken voorzien van inbouwapparatuur zoals gaskookplaat, combi magnetron, vaatwasser, koelkast en vriezer. Vanuit de woonkamer is de (afgesloten) trap naar de bovenverdieping te bereiken.

Door de franse kap heeft de eerste verdieping weinig last van schuine wanden en daardoor zijn er twee ruime slaapkamers van 13 m² en 22 m² (tevens mogelijk om hier een derde slaapkamer te realiseren). Daarnaast nog een nette badkamer voorzien van wastafel, inloopdouche en aansluiting voor de wasmachine. De wasdroger bevindt zich op dit moment in een separate kast maar deze zou ook zeer goed gebruikt kunnen worden voor een tweede toilet. Beide slaapkamers zijn voorzien van vele inbouwkasten. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een sfeervolle erker. Alle kozijnen op de verdieping zijn kunststof met dubbel glas.

De heerlijke tuin op het zuidwesten is voorzien van een fijne overkapping van ca. 12 m² met deur naar achteren.

BIJZONDERHEDEN

- dakbedekking vervangen in 2019;
- volledig voorzien van dubbel glas;
- SNN subsidie van € 4.000,= nog beschikbaar;
- zes zonnepanelen;
- gedeeltelijk voorzien van dak- en muurisolatie.

Verder wordt de Kerklaan straks een fieststraat, waarbij de fietser voorrang heeft. Het is een straat waarin de automobilist zijn gedrag en snelheid aanpast aan de fietser. Voor fietsers zijn fietsstraten comfortabeler en veiliger dan routes door gewone 30 km/uur woonstraten. Zie ook de animatie's hoe het straks wordt: bekijk de website van de gemeente Groningen en dan zoeken op fietsstraat-kerklaan-groningen

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen