Lutherstraat 25 GRONINGEN

Lutherstraat 25 GRONINGEN

vraagprijs € 585.000 k.k.

Woonhuis - woonoppervlakte 176 m2 -

vraagprijs

€ 585.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 585.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Ben je op zoek naar een ROYALE TWEE-ONDER-ÉÉN-KAP WONING met een woonoppervlakte van 176 m2, dat is dit wellicht het huis om te settelen! Een woonhuis met een ruime woonkamer plus half open keuken (ca. 68 m2) en veel lichtinval, moderne keuken, 4 slaapkamers, garage, heerlijke en zonnige achtertuin met overkapping. Teveel op te noemen.

Deze parel van een woning ligt midden in een jonge stadswijk (Gravenburg), omringd door groen en gezelligheid. Een perfecte plek voor jonge gezinnen om te genieten van al het moois dat de stad te bieden heeft, zonder in te leveren op rust en ruimte. Met een moderne keukenopstelling wordt koken een waar feestje, terwijl de kindvriendelijke woonwijk ervoor zorgt dat de kleintjes zich helemaal thuis voelen. Gravenburg is gelegen ten westen van Groningen en is o.a. voorzien van meerdere speeltuinen, scholen en kinderopvangcentra. Voorzieningen zoals winkels bevinden zich op fietsafstand in Hoogkerk en Reitdiep. Verder is het bruisende centrum van de stad in slechts 20 fietsminuten bereikbaar. Dichtbij bevinden zich meerdere bushaltes en met de auto zijn de ringweg en de uitvalswegen (A7) goed bereikbaar.

Stel je eens voor: je stapt binnen in deze oase van 176m² puur geluk, met een perceeloppervlak van maar liefst 379m²! De zuidelijke tuinligging zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van het zonnetje, terwijl het energielabel A+ ervoor zorgt dat je portemonnee en het milieu ook nog eens blij worden. Met 4 slaapkamers is er genoeg ruimte voor iedereen om zich terug te trekken en tot rust te komen na een drukke dag.

Indeling begane grond:
Entree/hal voorzien van moderne laminaatvloer, modern toilet met fonteintje, meterkast, royale living inclusief tuinkamer met openslaande deur naar de tuin op het zuiden en toegang naar de overkapping. Half open keuken met alle denkbare inbouwapparatuur.

Indeling eerste verdieping:
Overloop, berging met CV-opstelling, 3 ruime slaapkamers van resp. 10, 16 en 18 m2, moderne badkamer, uitgevoerd in betonlook met hoekbad, hangend toilet, inloopdouche, dubbele wastafel en designradiator.

Indeling tweede verdieping:
Ruime slaapkamer met dakkapel van circa 30 m2 nu opgesplitst in 2 ruimtes middels kasten. Was-/technische ruimte met dakraam en witgoed aansluiting plus WTW-unit. Bergruimte achter de knieschotten.

Op de begane grond is een ruime garage van ca. 18 m2 met kanteldeur en loopdeur plus verwarming en elektra.

Bijzonderheden:
- Keuken uitgebreid in 2016;
- Tuin opnieuw ingericht in 2014;
- Overkapping van 2014;
- Dakkapel van 2014/2015;
- Toilet gemoderniseerd in 2019;
- Badkamer gemoderniseerd in 2019;
- Waterontharder van 2019;
- Schilderwerk buitenom van 2018/2019;
- 12 stuk zonnepanelen aangebracht in 2019;
- Energielabel A+, laag energieverbruik.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen