Niek Engelschmanstraat 23 GRONINGEN

Niek Engelschmanstraat 23 GRONINGEN

vraagprijs € 399.000 k.k.

Woonhuis - woonoppervlakte 129 m2 -

vraagprijs

€ 399.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 399.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

VANWEGE DE OVERWELDIGENDE BELANGSTELLING IS HET INPLANNEN VAN EEN BEZICHTIGING HELAAS NIET MEER MOGELIJK.

Ben je op zoek naar een COMFORTABELE EN LUXE EENGEZINSWONING met een afwerkingsniveau waar je u tegen zegt? Dan is dit woonhuis zeker iets voor jou. Met haar super strakke en luxe afwerking, 5 slaapkamers, geheel voorzien van kunststof kozijnen en een luxe keuken uit 2023, is dit een droom die uitkomt voor iedereen die op zoek is naar comfort en stijl. Meteen instap klaar, wat wil je nog meer!

Deze fijne gezinswoning ligt midden in een jonge stadswijk (De Held), omringd door waterpartijen, groen en gezelligheid. Een perfecte plek voor jonge gezinnen om te genieten van al het moois dat de stad te bieden heeft, zonder in te leveren op rust en ruimte. Met een luxe keukenopstelling wordt koken een waar feestje, terwijl de kindvriendelijke woonwijk ervoor zorgt dat de kleintjes zich helemaal thuis voelen. De Held is gelegen ten westen van Groningen en is o.a. voorzien van meerdere speeltuinen, scholen, kinderopvangcentra en het Roege Bos. Voorzieningen zoals winkels bevinden zich op fietsafstand in Vinkhuizen, Hoogkerk en het Reitdiep. Verder is het bruisende centrum van de stad in slechts 20 fietsminuten bereikbaar. Dichtbij bevinden zich meerdere bushaltes en met de auto zijn de ringweg en de uitvalswegen (A7) goed bereikbaar.

Indeling begane grond:

Via de entree/hal bereik je de fijne en lichte woonkamer van ca. 37 m² die is voorzien van vloerverwarming met een schuifpui naar de heerlijke tuin op het Zuiden. In de gang bevindt zich ook een moderne meterkast, hangend toilet (welke luxe is afgewerkt) en de handige trapkast. De luxe keuken is strak vormgegeven en voorzien van het benodigde inbouwapparatuur; inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, vaatwasser, combi-magnetron-/oven, royale koelkast en vriezer.

Indeling eerste verdieping:

Via de overloop bereik je de slaapkamers. De slaapkamers zijn resp 9 m², 11 m² en 14 m². De badkamer is geheel gemoderniseerd en fraai afgewerkt en voorzien van een ruime douche, hangend toilet, dubbele wastafel, designradiator en mechanische ventilatie. De gehele verdieping is voorzien van een pvc vloer.

Indeling tweede verdieping:

Via de overloop bereik je hier de ruimte voor de wasmachine en droger en opstelling voor de HR combiketel en daarnaast nog 2 ruime slaapkamers van resp. 12 m², 14 m² waarbij de achterzijde voorzien is van een fraaie dakkapel met screens en handige bergruimtes.

En verder hebben we natuurlijk nog de achtertuin van ca. 72 m². Een mooi besloten tuin op het zuiden met een fraaie overkapping. Ook bevindt zich hier een ruime berging van ca. 7 m². Ideaal voor het opbergen van tuinspullen of fietsen.

Bijzonderheden:

- luxe keuken met inbouwapparatuur van 2023;
- geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas (onderhoudsvrij);
- vloerverwarming op de begane grond (2017);
- vloer op de begane grond is geheel gestuukt en speciaal behandeld;
- alle wanden en plafonds zijn gestuukt en fraai gesausd (deels in 2023);
- dakkapel op de tweede verdieping met kunststof kozijnen en HR++ glas van 2018;
- badkamer geheel gemoderniseerd in 2018;
- toilet geheel gemoderniseerd;
- Meterkast uitgebreid t.b.v. de nieuwe keuken;
- 10 zonnepanelen van 2021;
- Energielabel A+, laag energieverbruik.

Klaar om te verhuizen?

Waar wacht je nog op? Maak van dit huis jouw thuis en begin vandaag nog met het creëren van je eigen gelukkige herinneringen. Neem contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek zelf waarom dit huis perfect is voor jou. Jouw droomhuis wacht op je!

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen