Poelsnip 61 BEDUM

Poelsnip 61 BEDUM

vraagprijs € 410.000 k.k.

Woonhuis - woonoppervlakte 122 m2 -

vraagprijs

€ 410.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 410.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

KANS! LUXE 2-ONDER-1-KAP WONING - IDEAAL VOOR GEZINNEN EN RUSTLIEVENDE STADSBEWONERS

Welkom bij deze unieke woning, die de perfecte balans biedt tussen stadsleven en dorpse rust in het geliefde Bedum. Deze charmante woning is met haar ruime dakoverstek en horizontale gevelaccenten een knipoog naar de populaire jaren-30 architectuur. Scholen, winkels en een treinstation op steenworp afstand en toch binnen twintig minuten in hartje Groningen? In deze luxe nieuwbouwwoning (2022) kan het.

Een woonoppervlakte van circa 122 m², gelegen op een perceel van 269 m², de tuin op het zuidoosten, 22 zonnepanelen en energielabel A+ voor een duurzame levensstijl. Drie slaapkamers, luxe badkamer en een multifunctionele zolder die zich aanpast aan jouw behoeften.

INDELING
Kom binnen aan de Poelsnip 61 via de ruime hal die toegang geeft tot het toilet voorzien van fonteintje, de trap naar de verdieping, ruime trapkast en middels de moderne zwarte deur naar de ruime woonkamer met open keuken (ca. 36 m²). De L vormige en tuingerichte woonkamer is voorzien van een grote raampartij en een schuifpui naar de zonnige tuin. Aan de andere kant bevindt de keuken in U opstelling voorzien van alle nodige inbouwapparatuur zoals koelkast met vriesvak, oven-magnetron, 5-pits inductie-kookplaat, afzuigkap en heetwaterkraan.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers (9, 10 en 14 m²) en de smaakvolle (luxe) badkamer voorzien van een hangend toilet, dubbele wastafelmeubel, inloopdouche en designradiator.

De tweede verdieping doet thans dienst als wasruimte, technische ruimte en opslag, maar kan in de toekomst ook een ruime vierde slaapkamer of prettige thuiswerkplek worden.

Voorts beschikt deze half vrijstaande woning over een verzorgde voor- en achtertuin, eigen oprit, achterom en een fijne berging van ca. 7 m². Tevens de mogelijkheid om een garage naast de woning te plaatsen.

De Poelsnip maakt deel uit van de wijk Waterwereld en ligt centraal in het plan Ter Laan 4 aan de noordoostkant van Bedum. Hier woont u rustig in een dorpse sfeer. De wijk heeft een open, groene, speelse opzet. Vanuit de woning kijkt u dan ook uit op groen en een grote waterpartij.

Bijzonderheden:
- gasloos;
- volledig geïsoleerd, energielabel A+;
- lage energielasten;
- vloerverwarming op de begane grond met fraaie pvc vloer;
- aardbevingsbestendig gebouwd;
- luxe U vormige keukenopstelling;
- luxe badkamer;
- kindvriendelijk woonwijk met uitzicht op waterpartij.

DROOM JIJ AL?
Wil jij de sleutels tot dit droomhuis in handen hebben? Aarzel niet, maar neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen