Stadsweg 84 TEN BOER

Stadsweg 84 TEN BOER

vraagprijs € 348.500 k.k.

Woonhuis - woonoppervlakte 138 m2 -

vraagprijs

€ 348.500 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusBeschikbaar
Prijs€ 348.500 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Op zoek naar een ruime twee-onder-één-kap woning met aangebouwde garage en 4 slaapkamers! Dan zal deze keurig bewoonde en goed onderhouden woning je zeker bevallen. Het ligt op een mooie groene locatie met veel privacy, zowel aan de voorzijde, als aan de achterzijde met de ruime achtertuin op het Zuid-Oosten.

De woning ligt grenzend aan het centrum van Ten Boer, waar diverse voorzieningen zoals winkels, zwembad en sportaccommodaties op loopafstand liggen. Met de auto ben je in nog geen 20 minuten in de stad Groningen.

Indeling begane grond:

Entree/hal, toilet met fontein, Z-vormige woonkamer voorzien van parketvloer van circa 32 m² met ruime trapkast met voldoende bergruimte en schuifpui naar de heerlijke en royale achtertuin plus tevens de aanwezigheid van een haard in de woonkamer (hout gestookt). Half open keuken van circa 8 m² met o.a. 4-pits gaskookplaat, oven, koelvriezer, vaatwasser en afzuigkap. Bijkeuken met witgoed- en vaatwasser aansluiting , toegang naar de ruime garage (circa 18 m²) en diepe achtertuin op het zuid oosten (de hele dag zon!).

Indeling eerste verdieping:

Ruime overloop, drie slaapkamers, allen voorzien van moderne laminaatvloeren van resp circa 11 m², circa 12 m² en circa 13 m², moderne badkamer van circa 5 m² voorzien van inloopdouche, hangend toilet, wastafelmeubel, designradiator en mechanische ventilatie.

Vaste trap naar de tweede verdieping:

Ruime overloop met veel bergruimte en de cv-ketel opstelling, vierde slaapkamer circa 17 m² met een dakkapel voor veel lichtinval en wastafel.

Het huis is rondom voorzien van bedienbare zonneschermen (voorzijde handbediend, achterzijde elektrisch) en beschikt het over een waterontharder.

Nadere mededelingen:
- ruime oprit (plek voor twee auto's);
- schilderwerk buitenom gedaan in voorjaar 2023;
- ramen deels voorzien van draai-kiepramen met HR++ glas;
- spouwmuurisolatie (2023);
- HR Combiketel, type Intergas Hre, bouwjaar 2019;
- 10 zonnepanelen;
- energielabel B;
- nog circa € 10.000,= subsidie beschikbaar, naar eigen wens te bepalen;
- ruime garage van circa 19m2 en is voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaal deur (ook op afstand)

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Stadsweg 84

Wil jij deze woning bezichtigen? Of heb jij een vraag over dit huis? Neem vrijblijvend contact met ons op door even te bellen naar 050 3182118. Of vul het contactformulier in en wij helpen je zo snel mogelijk.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy