Watermanstraat 128 GRONINGEN

Watermanstraat 128 GRONINGEN

vraagprijs € 265.000 k.k.

Appartement - woonoppervlakte 96 m2 -

vraagprijs

€ 265.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 265.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Unieke kans! Kom gauw kennismaken met dit fantastische en zeer ruime appartement. Met de ligging op de achtste en tevens hoogste verdieping met vergroot balkon op het Westen, beschikt dit appartement over veel privacy en een zeer fraai uitzicht over enerzijds het Reitdiep en anderzijds de stad.

Met de gunstige ligging, nabij het overdekte winkelcentrum met alle voorzieningen, sportfaciliteiten, Zernike-park, goede aansluiting op de ringweg is het zeer fijn wonen.

Even lekker winkelen in de binnenstad? Binnendoor via de Oranjebuurt in het stadscentrum ben je er zo. Voor de buiten liefhebber kun je via het Jaagpad in een paar tellen genieten van het buitengebied van Reitdiep en Dorkwerd.

Dit compleet gemoderniseerde, geheel gelijkvloerse appartement heeft veel te bieden. Zo zijn er ruime kamers met onder andere twee grote slaapkamers, moderne voorzieningen en een fraaie afwerking. De vele vaste kasten zorgen voor veel bergruimte. Het goed onderhouden complex biedt een fijne sfeer, met goed toegankelijke en nette algemene ruimtes en een keurig portiek met twee liften. Ook de forse berging met daglicht is makkelijk bereikbaar op straat niveau. Al met al ook zeer geschikt voor mindervaliden. De indeling is als volgt:

Begane grond: Afgesloten en nette portiek met intercom en brievenbussen en van buitenaf op straat niveau bereikbare berging. Met de lift ga je naar.….

De achterste verdieping: keurige galerij en entree van het appartement. Wanneer je binnenkomt ervaar je meteen de ruimte. Er is een grote centrale hal met bergkast, en van hieruit is er toegang tot alle ruimtes. Er is een zeer mooie woonkamer met een ligging richting het westen, waardoor er veel licht binnenvalt. De middag en avondzon is in deze ruimte prachtig. Er is in de woonkamer plaats voor een royale zithoek en een grote eettafel. De keuken is voorzien van een moderne keukeninrichting en er is ook plaats voor een ontbijttafel. Even rustig aan de dag beginnen kan hier aan de ontbijttafel met ochtendzon. Er zijn twee mooie slaapkamers waar ook weer veel ruimte is. Ook met elk een vaste kast. De slaapkamers zijn ideaal voor iemand die bijvoorbeeld veel thuis werkt, logeerruimte wenst of hobby’s heeft.

De badkamer is modern, voorzien van fraaie glazen douchewand, wasmachine aansluiting en een vast wastafelmeubel. Ook is er voor de liefhebber plaats om een bad te realiseren. Het separate toilet is recent geheel vernieuwd, voorzien van fontein, hangend toilet en het is fraai afgewerkt met beton-stuc. Vanuit zowel de woonkamer, maar ook de slaapkamer is een bijzonder groot balkon bereikbaar, gelegen op het Westen. Een deel van het balkon is overdekt, en het tweede deel is door de ligging op de hoogste woonlaag geheel vrij voor bezonning. Zie je jezelf hier al loungen met vrienden, genietend van de ondergaande zon? Deze zomer kan hij van jou zijn!

Goed om te weten:
- Bijdrage VVE €184,42 per maand, met professioneel beheerder;
- CV ketel, eigendom uit 2017;
- HR ++ beglazing uit 2020;
- Energielabel C;
- Geheel nette vloeren, wanden en plafonds deels nieuw spackwerk;
- Fraai toilet, vernieuwd in 2019;
- 1 parkeerplaats inbegrepen;
- Grote berging van 8,4 m2, gelegen op straatniveau.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen