Wilhelminalaan 88 ZUIDHORN

Wilhelminalaan 88 ZUIDHORN

vraagprijs € 475.000 k.k.

Appartement - woonoppervlakte 142 m2 -

vraagprijs

€ 475.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 475.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Zeer ruim en comfortabel appartement met een prachtig uitzicht en groot dakterras, gelegen op de bovenste etage van het appartementencomplex “Enckenrode”.

Met het gezellige centrum van Zuidhorn om de hoek en het treinstation op enkele minuten wandelen, is dit appartement perfect gesitueerd. Het is er heerlijk wonen. Even een ommetje door het plantsoen of lekker winkelen, het kan naast de deur.

Indeling:
Via een afgesloten entree met intercomsysteem bereik je de centrale hal waar de ruime lift of het trappenhuis je naar de gewenste etage brengt…

Entree/hal, zeer ruime woon- en eetkamer van ongeveer 64m² met een fraai “visgraat-parketvloer”, een vrij uitzicht en veel licht door de vele raampartijen. Er is directe toegang tot twee terrassen die via een schuifpui bereikbaar zijn waar je zomers heerlijk in de zon kan zitten.

Aansluitend aan de eetkamer, is er een lichte open keuken die voorzien is van diverse inbouwapparatuur waaronder een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combimagnetron en er is een praktische afgesloten bergruimte.

In de centrale hal van dit royale appartement bevindt zich de garderobe hoek, een technische ruimte met CV ketel en wtw-systeem en een wasruimte van 4m2. Tevens is er een toilet met een fonteintje en de eerste compacte badkamer biedt een douche en wastafel.

De waterontharder bevindt zich in de eerste slaapkamer van 14m2, de tweede grote slaapkamer is 18m2 en beschikt over een kastenwand. Ook is er een ruimere tweede badkamer met ligbad, douche, wastafel en tweede toilet van 7m2.

Bij het appartement hoort een ruime eigen garage en er is een fraaie aangelegde tuin om het complex heen. Hier kan je heerlijk een stukje wandelen of genieten van de vijver en de mooie planten op één van de terrassen. Gasten die langs komen kunnen gebruik maken van de parkeerplaatsen aan de voorzijde van het gebouw.

Droomt u van heerlijk wonen in een royaal “penthouse”?
U bent van harte welkom om kennis te maken met uw nieuwe thuis!

Bijzonderheden:
- Vve actief, bijdrage €330,- per maand.
- Woonoppervlak: 142m2.
- Eigen grote parkeergarage.
- Fraaie wand en vloerafwerking.
- Fantastisch dakterras.
- Waterontharder aanwezig.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen