Wingerdhoek 5 GRONINGEN

Wingerdhoek 5 GRONINGEN

vraagprijs € 249.000 k.k.

Woonhuis - woonoppervlakte 54 m2 -

vraagprijs

€ 249.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusBeschikbaar
Prijs€ 249.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

UNIEKE KANS IN HET BLAUWE DORP

Kom binnen bij Wingerdhoek 5; gelegen middenin het ‘Blauwe Dorp’. Het 'Blauwe Dorp' is een heerlijk rustig buurtje naast het Pioenpark en toch op enkele fietsminuten van de levendige binnenstad. Deze monumentale woning is gebouwd rond 1920 en beschikt ondanks de gehele renovatie nog steeds over de karakteristieke uitstraling van toen. Deze eindwoning heeft een ruime voor- en achtertuin waardoor je altijd zon hebt!

INDELING

Vanuit de lichte hal kom je in de woonkamer met open keuken. De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur zoals een oven, gaskookplaat, koelkast, vriezer en afzuigkap. De keuken heeft openslaande deuren naar de tuin; gelegen op het zuidoosten met achterom. De tuin beschikt daarnaast over een stenen berging van ca. 4 m²; ideaal voor fietsen! Verder is op de begane grond nog een separaat toilet met fonteintje aanwezig. De verdieping is te bereiken middels de open trap.

Op de verdieping bevindt zich de ruime slaapkamer en keurige badkamer uit 2019. Deze is voorzien van douche, wastafelmeubel en een aansluiting voor de wasmachine. Deze verdieping heeft daarnaast nog extra bergruimte achter een knieschot. Eventueel zou de vliering ook nog opengemaakt kunnen worden voor extra bergruimte.

Neem snel contact op met ons kantoor om deze leuke woning te bekijken!

BIJZONDERHEDEN

- CV ketel uit 2019;
- SNN subsidie nog beschikbaar;
- Aanvaarding kan spoedig;
- HR +++ beglazing;
- Vloerisolatie;
- Geen energielabel vanwege Monumentale status (vorig label was C);
- Erfpacht van toepassing, afgekocht tot 2029;
- VvE (Beheersvereniging Blauwe Dorp) bijdrage €64,22 per maand;

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Wingerdhoek 5

Wil jij deze woning bezichtigen? Of heb jij een vraag over dit huis? Neem vrijblijvend contact met ons op door even te bellen naar 050 3182118. Of vul het contactformulier in en wij helpen je zo snel mogelijk.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy