Mijn favorieten

Huis Kopen

Gerichte aankoop

Heeft al een huis op het oog? Wilt voor de aankoop van dat ene huis ondersteuning van een professionele aankoopmakelaar? De NEBO-aankoopmakelaars zijn u graag van dienst.

Review

Makelaar helpt risico’s uitsluiten

“We hadden een leuke woning op het oog. Maar nog geen koper voor onze oude woning. We twijfelden: eerst kopen en dan pas verkopen, was dat wel zo verstandig? NEBO-makelaar Rob van Haag heeft toen alle risico’s op een rijtje gezet. Daardoor durfden we toch te kopen. Die andere woning liet ons namelijk niet los. Zonder Rob hadden we die stappen nooit durven zetten. Gelukkig bleken we een courant huis te hebben, zoals de makelaar dat noemde. Binnen vier weken was het verkocht.”

Huis kopen met aankoopmakelaar


Hoe benut je als koper de kansen die de huizenmarkt biedt? Nooit eerder stonden er zo veel huizen te koop. Maar dat maakt de keuze er niet makkelijker op. En hoe weet je wat een huis écht waard is?

De NEBO-aankoopmakelaars maken u wegwijs in het ruime marktaanbod. Zij kunnen u behoeden voor de spreekwoordelijke kat in de zak. Op basis van hun jarenlange ervaring weten zij ook regelmatig een koopsom onder de vraagprijs uit te onderhandelen. Zo verdienen zijn zichzelf terug.
 

De aankoopmakelaars van NEBO Makelaars bieden ondersteuning in het hele aankooptraject, van oriëntatie en zoeken tot bezichtigen, onderhandelen en controleren van de koopakte. Verder doen zij de opleveringsinspectie (krijgt u ook geleverd waar u recht op heeft?) en gaan op verzoek met u mee naar de notaris. Maar ook daarna kunt u altijd bij hen terecht voor vragen.

 

Tarieven 


Volledige zoek- en aankooptraject 1,75%
Begeleiding bij gerichte aankoop 1%
 

Deze tarieven zijn exclusief 19% BTW en eventuele kosten van bouwkundige keuringen. Alle aankooptarieven zijn no cure, no pay. Het betekent dat ons niets verschuldigd bent wanneer u besluit om van aankoop af te zien.