Mijn favorieten

Taxateur

taxateur groningen De geldverstrekker voor uw nieuwe woning wil een taxatierapport. Vrijwel iedere hypotheekvertrekker en ook de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) vraagt om het zogenoemd gevalideerd taxatierapport (via het NWWI of TaxateursUnie) van een gecertificeerd taxateur. De makelaar-taxateurs van NEBO Makelaars kunnen daarvoor zorgen. Zij zijn erkend taxateur voor het NWWI en TaxateursUnie en ingeschreven in het register van stichting VastgoedCert.
 

Erfenis

 

Ook in tal van andere gevallen kunnen wij voor een taxatie zorgen. Bijvoorbeeld wanneer u een huis heeft geërfd. We taxeren uw woning dan in het kader van een zogeheten vaststellingsovereenkomst met de Belastingdienst (voorheen minnelijke waardering). Het voorkomt onvoorziene belastingaanslagen en naheffingen.
 

 

WOZ-waarde

 

Heeft u de jaarlijkse belastingheffing van de gemeente ontvangen en vindt u de WOZ-waarde te hoog? In dat geval kunnen wij nagaan op de waardebepaling juist is. De WOZ-waarde is de basis voor de onroerendezaakbelasting (OZB), waterschapsbelasting en inkomstenbelasting (eigenwoningforfait, tweede woning in box 3). Een te hoog vastgestelde waarde heeft tot gevolg dat u onnodig veel belasting betaalt.

 

Wilt u op basis van onze taxatie bezwaar maken. De makelaar-taxateurs van NEBO Makelaars helpen u daarbij. Gratis. We werken samen met De juiste waarde.nl, een onafhankelijk, landelijk taxatiebureau op het gebied van contra-expertise taxaties voor de WOZ.

Meer weten over onze taxaties en de tarieven? Bel (050) 318 21 18 of klik op de logo van WOZ-consultants.

 

Taxatietarieven:


Als taxatietarief hanteert NEBO Makelaars onderstaande tarieven. De kosten van kadastrale recherche, alsmede kosten van een gevalideerd taxatie via het NWWI (€ 37,50) of taxateursunie (€ 42,50), worden doorberekend.
 

        Tarief:  
Vanaf € 0,- tot € 300.000,- € 450,-  
Vanaf € 300.001,- tot €              ,- € 500,-