Mijn favorieten

Huis verkopen

woning verkopen

VERKOOP

­

Het verkopen van een huis is minder eenvoudig dan veel mensen denken. Er staan op dit moment volop huizen te koop. Een hoge opbrengst is daarom niet meer vanzelfsprekend, zelfs niet in een gewilde woonplaats als Groningen. Maar er komt ook veel bij kijken. Praktische en ook juridische aspecten Natuurlijk wil je eerst weten wat je woning waard is. Wij als makelaars van NEBO komen graag langs voor een eerste kennismaking en een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Bij het verkopen van een woning is de eerste indruk cruciaal daarom verdient jouw woning de best mogelijke presentatie.

In nauw overleg met jouw stellen we een verkoopplan op dat de beste garanties op succes biedt en een positieve indruk achterlaat bij potentiële kopers. Maar we doen meer. We adviseren jouw ook over alle juridische en financiële zaken rond de verkoop van jouw woning. Vanaf de eerste onderhandelingen tot en met de overdracht bij de notaris.

­

VERKOOPPLAN

­

Een goede prijsbepaling, verkoopstrategie en communicatieplan vormen de basis voor de succesvolle verkoop van je woning. Daarom begint het verkooptraject met een goed gesprek bij je thuis om alle relevante aspecten van ons verkoopplan door te nemen. Indien wij de opdracht voor je mogen uitvoeren zorgen wij voor een professionele presentatie van de woning via de moderne­media en voeren we het overeengekomen verkoopplan voor je uit. We zijn een makelaar van nu, werken met diverse social media en presenteren je woning volgens­de nieuwste technische innovaties. Verder doen wij voor jou de rondleidingen, onderhandelingen, stellen het koopcontract op en zorgen voor de notariële afhandeling. Samen met jou willen we jouw woning zo succesvol mogelijk verkopen.


­

­

­


Gaat u binnenkort een huis (ver)kopen, dan is het verstandig op tijd te beginnen met adreswijzigingen. Het is vaak een
lastige en tijdrovende klus waar u niet omheen kunt. Door de gewijzigde postmarkt kunt u adreswijzigingen niet goed meer
regelen via de post. Ook post doorsturen is in tegenstelling wat veel mensen denken niet geschikt voor uw verhuizing.­
Met een online verhuisboekje van Verhuisvriend.nl kunt u adreswijzigingen klaarzetten voor uw verhuizing. Start nu en regel
adreswijzigingen met 10% korting die wij u kunnen bieden op de service van Verhuisvriend.nl

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­
­

­