Moesstraat 97 1 GRONINGEN

Moesstraat 97 1 GRONINGEN

vraagprijs € 169.000 k.k.

Woonhuis - woonoppervlakte 85 m2 -

vraagprijs

€ 169.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 169.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Moesstraat 97-1 te Groningen

Een ruime, karakteristieke en zeer sfeervolle woning in een voormalige stadsboerderij, gelegen op een hoekperceel met zonnige tuin en berging.

De woning is prachtig gelegen, aan een rustig binnenhofje, omgeven door uitsluitend karakteristieke bebouwing. Ook zijn er uitstekende winkelvoorzieningen op loopafstand, evenals het station Groningen Noord en het Noorderplantsoen. Het centrum van de stad is binnen vijf minuten met de fiets te bereiken.

Door de verrassende indeling van het woonhuis zijn er drie flinke kamers, waardoor het zeer geschikt is voor een gezin, maar zeker ook voor bewoning door drie studerenden of werkenden. Ook de ligging op de lijn binnenstad-Zernike maakt het daarvoor zeer aantrekkelijk.

Middels een afgesloten paadje bereikt u het perceel. Er is een voortuin en een zijtuin met een royaal terras, waar ook de entree van de woning is.

Naast de entree van het woonhuis en de hal (met wasmachineaansluiting) is een ruime en sfeervolle woonkamer (22 m²) met een schouw, houten vloer en traditionele raampartijen en ruim plaats voor een zithoek en eethoek.

De keuken en badkamer met toilet zijn centraal in de woning gelegen. Vanuit de keuken is er zicht op een binnenplaatsje. Er is een bijkeuken, die op eenvoudige wijze samen te voegen is met een zeer royale slaapkamer (samen 18 m²). Deze lichte en zonnige slaapkamer heeft uitzicht op de tuin en is ook prima in te richten als woon- of studeerkamer.

Op de verdieping is een zeer royale slaapkamer van circa 26 m² met dakkapellen en veel lichtinval. De indeling zou eenvoudig gewijzigd kunnen worden in twee kamers, maar op dit moment is het een grote ruimte.

Doordat het perceel niet aan de straat grenst, biedt de tuin voldoende privacy. Naast het zonnige terras is er een open schuur aanwezig.

Kortom een zeer sfeervolle en aantrekkelijke woning, met uitstekende gebruiksmogelijkheden.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen