Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Kapelstraat 4 in Bedum 9781 GK

Kapelstraat 4

9781 GK Bedum
Vraagprijs € 209.500,- k.k.

Omschrijving

Ben je op zoek naar een karakteristiek object te gebruiken als dienstverlenend bedrijf, maar ook te gebruiken als woonruimte, kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw of herontwikkeling tot meervoudige bewoning! Dan zou dit iets voor je kunnen zijn.

Het karakteristieke en voormalige Nuts-bewaarschool dateert uit 1927 en ontworpen door architect K. Zevenberg, uitgevoerd in een regionale...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1927 Woonoppervlakte 160 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Ben je op zoek naar een karakteristiek object te gebruiken als dienstverlenend bedrijf, maar ook te gebruiken als woonruimte, kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw of herontwikkeling tot meervoudige bewoning! Dan zou dit iets voor je kunnen zijn.

Het karakteristieke en voormalige Nuts-bewaarschool dateert uit 1927 en ontworpen door architect K. Zevenberg, uitgevoerd in een regionale variant van de Amsterdamse School architectuur. Later in gebruik geweest als openbare kleuterschool- en muziekschool.

Sinds 2003 is het in gebruik als tandartspraktijk en komt nu beschikbaar.

Het is centraal gelegen in het forenzendorp Bedum, met op loopafstand van diverse winkelvoorzieningen, kinderopvang, bibliotheek en meerdere scholen. Bereikbaarheid is ook uitstekend, op ca. 100 meter is een bushalte, maar ook goede vervoersmogelijkheden per trein, auto en fiets. De stad Groningen ligt op nog geen 15 autominuten. Voldoende parkeergelegenheid in de straat en het parkeer plein aan de Kapelstraat.

Indeling:

De begane grond heeft een oppervlakte van circa 102 m2 en de huidige indeling bestaat uit een entree, ontvangstruimte met balie, toilet met fonteintje, wachtruimte met toegang tot een bergruimte, trapkast, werkkamer (nu de fotokamer), verder 2 behandelruimtes met daartussen een ruimte (nu in gebruik als sterilisatieruimte).

Indeling verdieping:

De verdieping heeft een oppervlakte van circa 60 m2 en bestaat uit overloop, een 3e behandelruimte met bergruimte achter de knieschotten, multifunctionele ruimte, nu in gebruik al personeelsruimte met nette keukenopstelling en dakkapel plus een vluchttrap. Tussen de begane grond en de verdieping is er nog ruimte voor een tweede toilet met fonteintje.

Achter het pand is een bergruimte van circa 4 m2 met opstelling voor de HR combiketel.

Kortom; een bijzonder object wat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden en ook als beleggingsobject interessant kan zijn.

Bestemmingsomschrijving:

Het object valt in het bestemmingsplan Bedum Kern. De bestemming van het object is ‘dienstverlening’ met een maximale bebouwingspercentage van 80%.

De op de plankaart voor dienstverlening DV aangewezen gronden zijn bestemd voor:

A gebouwen ten behoeve van dienstverlening;
B gebouwen ten behoeve van handels-, ambachts-, en nijverheidsbedrijven, voor zover het bedrijven betreft die genoemd zijn in categorie I van de bij dit plan behorende Lijst van Bedrijfsactiviteiten, met dien verstande dat het uitoefenen van detailhandel niet is toegestaan, tenzij het gaat om goederen die ter plaatse zijn vervaardigd, bewerkt of hersteld;
c.(dienst/bedrijfs)woningen, met dien verstande dat op de met “bedrijfswoning" aangeduide gronden uitsluitend dienst/bedrijfswoningen mogen worden opgericht; met de daarbij behorende parkeervoorzieningen, tuinen, erven, terreinen, een onderdoorgang, voor zover de gronden op de kaart nader worden aangeduid met “onderdoorgang", waterlopen en bouwwerken, geen gebouwen zijnde.

Vrijstelling van de bouwvoorschriften
Burgemeester en wethouders zijn bevoegd, met inachtneming van het bepaalde in artikel 3, vrijstelling te verlenen van het volgende:
a. het bepaalde in 13.2.1 onder b en een hoger aantal woningen toestaan, met dien verstande dat vooraf een verklaring van geen bezwaar van Gedeputeerde Staten is ontvangen (bron: Voorschriften Kern Bedum).

Indien de koper een gebruiksfunctie voor ogen heeft die afwijkt van het laatste gebruik, dient hij dit zelf met de gemeente op te nemen.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 209.500,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning vrijstaande woning Kwaliteit woning Normaal Bouwjaar 1927 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg, in woonwijk en beschutte ligging Indeling Woonoppervlakte 160 m² Perceeloppervlakte 227 m² Overige inpandige ruimte 2 m² Externe bergruimte 4 m² Inhoud 460 m³ Aantal kamers 4 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Isolatie Dakisolatie, Dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Nefit (Gas Combiketel uit 2018, Eigendom) Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Aangebouwd steen Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen TV kabel, Natuurlijke ventilatie Kadastrale gegevens Gemeente Bedum Sectie K Perceelnummer 3873 Oppervlakte 227 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Plattegronden

Kapelstraat 4 in Bedum 9781 GK Kapelstraat 4 in Bedum 9781 GK

Media toegevoegd door vrienden

Vrienden, familie en kenissen van de eigenaar hebben media gedeeld. Foto's en/of videos van (hun ervaringen met) de woning.
Route van naar Kapelstraat 4, 9781 GK Bedum

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.