Mijn favorieten

Aankoopmakelaar

Het kopen van een woning is een bijzondere en spannende gebeurtenis die een mens niet vaak mee zal maken. Het is dus ook belangrijk om het gehele aankoopproces goed doordacht en objectief in te gaan. De aan de woningmarkt verbonden aan- en verkoopprocedures zijn vrij complex en dienen gestructureerd te worden doorlopen om tot de gewenste resultaten te komen.
 

Diensten van de aankoopmakelaar

Aangezien een aankoopmakelaar van NEBO Makelaars de emoties van de woningzoekenden niet beleeft en de te nemen stappen door ervaring geheel beheerst, is het verstandig met onze makelaars samen te werken. Onderstaand overzicht geeft een beeld van de diensten die NEBO Makelaars aanbiedt aan woningzoekenden om samen tot een weloverwogen en verstandige koop te komen.

Download het dienstenoverzicht (PDF)
 

Tarief zoekopdracht via aankoopmakelaar*

Het gehele aankooptraject, zoals hierboven beschreven en dat ook wel ‘totale zoekopdracht’ wordt genoemd, wordt aangeboden voor een € 2.500,= inclusief BTW over de totale koopsom van de woning. Kosten van externe keuringen zijn voor rekening van de opdrachtgever.
 

Tarief gerichte aankoopbegeleiding via aankoopmakelaar*

Wanneer het begeleiden van het aankooptraject slechts betrekking heeft op een enkele woning, die vooraf door de opdrachtgever geselecteerd is, is het tarief € 1.500,= inclusief BTW. Kosten van externe keuringen zijn voor rekening van de opdrachtgever.

*Alle aankooptarieven zijn op NO CURE NO PAY basis. Alle kosten vervallen dus op het moment dat er niet tot aankoop overgegaan wordt.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring