Mijn favorieten

Hypotheek advies

In de media lees je dat banken steeds meer belemmeringen opwerpen voor het afsluiten van een hypotheek. Bent u van plan om een ander huis te kopen? Laat u dan van tevoren goed informeren over uw financiële mogelijkheden. Als NEBO Makelaars bieden we het complete servicepakket in hypotheekadvies.

 

 

Onze afdeling HypotheekThuis kan u precies vertellen hoeveel u kunt lenen en – nog belangrijker – wat straks uw financiële lasten zijn. Dat gebeurt op basis van offertes van verschillende geldverstrekkers. HypotheekThuis is namelijk ongebonden. Zo bent u altijd verzekerd van een objectief en onafhankelijk advies

Bel voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak (050) 313 89 00 of vult het contact formulier in. Vanzelfsprekend kunt u ook bij HypotheekThuis terecht wanneer u via een andere makelaar een huis heeft gekocht.
 

Het afsluiten van een hypotheek is een belangrijke financiële beslissingen die u voor een langere termijn neemt. Goed hypotheekadvies is dan ook noodzakelijk om een beslissing te kunnen maken. Voor een advies over een hypotheek kun je terecht bij HypotheekThuis.

Onafhankelijk hypotheekadvies
Bij uw hypotheekadvies bemiddelt HypotheekThuis tussen meerdere geldverstrekkers. Op 1 januari 2013 werd het provisieverbod ingevoerd, waardoor de consument nu apart betaalt voor hypotheekadvies. Dit betekent dat de kosten voor het adviseren niet via een provisie in het product verwerkt mag zijn. Hierdoor bent u verzekerd van echt onafhankelijk hypotheekadvies. Een bank mag ook hypotheekadvies geven, maar zal u zijn eigen producten adviseren. Bij HypotheekThuis krijgt u een uitgebreid advies met een vergelijking van rentepercentages, kosten, rendement en flexibiliteit tussen verschillende hypotheekaanbieders. Hierdoor is het mogelijk een hypotheek te kiezen die het beste past bij uw situatie en voor de meest aantrekkelijke prijs.

 

Kosten hypotheekadvies
Bij een eerste gesprek zal HypotheekThuis u informeren over de hoogte van de kosten voor het hypotheekadvies. Vanaf 1.750,= euro krijgt u advies op maat en wordt u compleet ontzorgt bij het regelen van uw hypotheek.

Zie onze website van HypotheekThuis voor meer rekentools en informatie.
 

Dienstverleningsdocument Hypotheekvraag
 


                                                                                      
                                                            
   
                                                                       

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring