Mijn favorieten

Huis Kopen

Gerichte aankoop

Heeft al een huis op het oog? Wilt voor de aankoop van dat ene huis ondersteuning van een professionele aankoopmakelaar? De NEBO-aankoopmakelaars zijn u graag van dienst.
 

Review

“We hadden een leuke woning op het oog. Maar nog geen koper voor onze oude woning. We twijfelden: eerst kopen en dan pas verkopen, was dat wel zo verstandig? NEBO-makelaar Rob van Haag heeft toen alle risico’s op een rijtje gezet. Daardoor durfden we toch te kopen. Die andere woning liet ons namelijk niet los. Zonder Rob hadden we die stappen nooit durven zetten. Gelukkig bleken we een courant huis te hebben, zoals de makelaar dat noemde. Binnen vier weken was het verkocht.”
 

Huis kopen met aankoopmakelaar

Hoe benut je als koper de kansen die de huizenmarkt biedt? Nooit eerder was de vraag groter dan het aanbod. Dat maakt het zoeken er niet makkelijker op. En hoe weet je wat een huis écht waard is?

De NEBO-aankoopmakelaars maken u wegwijs in het krappe marktaanbod. Zij kunnen u behoeden voor de spreekwoordelijke kat in de zak. Op basis van hun jarenlange ervaring weten zij ook regelmatig een koopsom onder de vraagprijs uit te onderhandelen. Zo verdienen zijn zichzelf terug.
 

De aankoopmakelaars van NEBO Makelaars bieden ondersteuning in het hele aankooptraject, van oriëntatie en zoeken tot bezichtigen, onderhandelen en controleren van de koopakte. Verder doen zij de opleveringsinspectie (krijgt u ook geleverd waar u recht op heeft?) en gaan op verzoek met u mee naar de notaris. Maar ook daarna kunt u altijd bij hen terecht voor vragen.

 

Onderzoek toont aan het belang van een aankoopmakelaar

Uit recent onderzoek blijkt dat een particulier die zelfstandig optreedt de aankoopprijs van zijn woning gemiddeld 2,1% naar beneden weet bij te stellen. Aankoopmakelaars bereiken een daling van gemiddeld 3,6%. Dat is een verschil van 1,5%! Op een woning van 250.000 euro betekent dit een voordeel van 3.750 euro! Het is dus ook financieel gezien zeker de moeite waard een aankoopmakelaar in te schakelen. In de praktijk blijkt dat de samenwerking tussen een onafhankelijke aankoopmakelaar en een verkoopmakelaar zeer positief verloopt. De verkopend makelaar weet dat de aankoopmakelaar professioneel werkt en alleen met serieuze kandidaten aankomt. Hiervan plukt ú als koper de vruchten.

 

Tarieven 

Volledige zoek- en aankooptraject  € 3.500,= 
Begeleiding bij gerichte aankoop € 2.500,=
 

Deze tarieven zijn inclusief 21% BTW. Alle aankooptarieven zijn no cure, no pay. Het betekent dat ons niets verschuldigd bent wanneer u besluit om van aankoop af te zien.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring