Mijn favorieten

Taxateur

De geldverstrekker voor uw nieuwe woning wil een taxatierapport. Vrijwel iedere hypotheekvertrekker en ook de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) vraagt om het zogenoemd gevalideerd taxatierapport (via het NWWI of TaxateursUnie) van een gecertificeerd taxateur. De makelaar-taxateurs van NEBO Makelaars kunnen daarvoor zorgen. Zij zijn erkend taxateur voor het NWWI en TaxateursUnie en ingeschreven in het register van stichting VastgoedCert.
 

Erfenistaxateur groningen

Ook in tal van andere gevallen kunnen wij voor een taxatie zorgen. Bijvoorbeeld wanneer u een huis heeft geërfd. We taxeren uw woning
dan in het kader van een zogeheten vaststellingsovereenkomst met de Belastingdienst (voorheen minnelijke waardering). Het voorkomt onvoorziene belastingaanslagen en naheffingen.
 

Driedeskundigentaxatie inzake waardecompensatie NAM

Bent u niet akkoord met het voorstel van NAM? Dan is het mogelijk om een driedeskundigentaxatie aan te vragen. Voor deze driedeskundigentaxatie wordt een eigen bijdrage van 300 euro van u gevraagd. Als de uitkomst van de driedeskundigentaxatie afwijkt van de eerste taxatie, dan ontvangt u deze eigen bijdrage terug. Wij als NEBO Makelaars zijn bekend met deze procedure en worden als één van de deskundigen door consumenten hiervoor ingeschakeld.

 

Taxatietarieven:

Als taxatietarief hanteert NEBO Makelaars onderstaande tarieven. De taxatietarieven zoals vermeld is inclusief de kosten van kadastrale recherche, de validatiekosten van het NWWI en/of Taxateursunie en inclusief 21% BTW.  Eventuele kosten voor bodemonderzoek of gemeentelijke legeskosten worden doorberekend. De taxatiekosten worden met € 50,= verhoogd als er een verbouwing en/of energiebesparende maatregelen meegenomen moet worden.
 

        Tarief:  
Vanaf € 0,- tot € 400.000,- € 600,-  
Vanaf € 400.001,- en  hoger             € 750,-  
 
 


                                                                                                                       

                                                                      

 

 

 

 

 

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring