Mijn favorieten

Woning verhuren

Bij het verhuren van een woning komt veel kijken. U doet zaken in een lastige markt met vaak wijzigende regelgeving. Welke huur kunt u vragen voor de woning? Waar moet u rekening mee houden?
 

Vaststellen prijs voor woning verhuur

Onze Makelaar bespreekt met u welke woning u wilt verhuren. De afmetingen en bijzondere eigenschappen worden genoteerd en u geeft aan welke eisen u stelt aan de potentiële huurder. Een belangrijk aspect is het bepalen van de juiste huurprijs. Onze Makelaar is als geen ander op de hoogte van de markt en is in staat voor u een reële maximaal haalbare huurprijs vast te stellen. 
 

Huurders voor woning verhuur

NEBO Makelaars beschikt over een database van zoekende klanten. Hierdoor bent u vrijwel zeker dat u op korte termijn een aantal potentiële huurders aangeleverd krijgt. Indien gewenst kunnen posters of raampresentaties worden ingezet. Er zijn nog meer mogelijkheden zo kan uw huurwoning ook groot en uitgebreid met alle kenmerken op www.funda.nl worden geplaatst.
 

Woning bezichtiging

Een bezichtiging volgt. Uw woning wordt op een professionele manier aan de huurder getoond.u neemt uiteindelijk de beslissing of u in zee gaat met de huurder. Besluit u de kandidaat-huurder te accepteren en besluit de kandidaat-huurder uw woning te accepteren? Dan is uw Makelaar onmisbaar voor de verder afwikkeling zoals het opstellen van een huurovereenkomst, het regelen van een inspectie en de uiteindelijke overdracht tussen de eventueel "oude" en "nieuwe" huurder.
 

Bent u geïnteresseerd in een huurwoning?

Schrijf u dan nu in voor het aanbod dit kan via het contactformulier, via mail info@nebomakelaars.nl of telefonisch op telefoonnummer 050-3182118

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring