Mijn favorieten

Huis verkopen

De Verkoopmakelaar

Voor de meesten van u zal het verkopen van een woning geen dagelijks werk zijn. Maar het is voor veel mensen waarschijnlijk wel meteen één van de belangrijkste financiële transacties in hun leven. Zo niet dé belangrijkste. Dat er bij het verkopen van een huis meer komt kijken dan alleen een bord ‘Te Koop’ in de tuin zal u duidelijk zijn. Dát is waar NEBO Makelaars om de hoek komt kijken. Voor ons is het verkopen van huizen namelijk wél dagelijkse kost.

 

Waarom een verkoopmakelaar?

De huizenmarkt draait weer op volle toeren en de vraag naar woningen is groot. De ideale omstandigheden om uw woning voor een zo hoog mogelijke prijs onder zo gunstig mogelijke voorwaarden te verkopen. Daarom is het aan te raden NEBO Makelaars als uw verkoopmakelaar in te schakelen. Wij zijn emotioneel niet gebonden aan uw woning en daardoor objectief in het bepalen van de sterke en zwakke punten. Wij kennen de ontwikkelingen in uw buurt en in de markt en geven u een goed onderbouwd advies voor een realistische verkoopprijs. Op basis van een persoonlijk en creatief verkoopplan waarbij we beschikken over de juiste kanalen en middelen brengen wij uw huis aantrekkelijk en breed onder de aandacht van potentiële kopers voor een effectief eindresultaat.

 

Deskundigheid en ervaring

NEBO Makelaars beschikt over een uitgebreid netwerk van collega-makelaars wat positief bijdraagt aan een snelle verkoop van uw woning. Wij verzorgen voor u de bezichtigingen waarbij wij potentiële kopers voorzien van objectieve en relevante informatie over uw woning en de omgeving zodat zij snel tot een beslissing kunnen komen. Wij beschikken over de training en ervaring om scherp voor u te onderhandelen. Alle afspraken worden in de koopovereenkomst vermeld en ook de praktische afwikkeling tot aan de notaris verzorgen wij voor u. Kortom, NEBO Makelaars neemt u al het werk uit handen.

­

 

Uw woning verkopen?

De Nederlandse huizenmarkt knapt op en alle lichten staan op groen. Voor eigenaren althans. En de huizenprijzen blijven stijgen. De historisch lage hypotheekrente, de stijgende vraag naar koopwoningen ten opzichte van het dalende aanbod en de gunstige voorwaarden ingegeven door wet- en regelgeving dan wel fiscaal gedreven, bieden een vrijwel perfecte situatie om uw woning nu te verkopen. Denkt u erover om de stap te zetten naar een volgende woning en kijkt u stiekem zo nu en dan op Funda, maar weet u niet goed wat nou precies uw financiële mogelijkheden zijn? Laat u zich hier vooraf goed over informeren. NEBO Makelaars heeft een eigen hypotheekadviseur in huis, waardoor de lijnen kort lopen! Klik voor meer informatie op HypotheekThuis.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring