Berkelstraat 11 GRONINGEN

Berkelstraat 11 GRONINGEN

vraagprijs € 275.000 k.k.

Appartement - woonoppervlakte 65 m2 -

vraagprijs

€ 275.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 275.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Op zoek naar een heerlijke sfeervolle benedenwoning in de gezellige Rivierenbuurt, een jaren '30 woning met karakter! Comfort en stijl dat is wat hier samenkomt! Met een diepe tuin op het zuid-westen waar je volop van kunt genieten, zijn het hier alleen maar plussen. Je loop zo het stadscentrum van Groningen in maar toch bevindt deze woning zich aan een rustige straat met veel voorzieningen in de buurt. Naast het NS-hoofdstation zijn net als het Stadspark op loopafstand, de uitvalswegen de A28 en de A7 vlakbij.

Laat ons je meenemen door deze leuke woning:

Entree/tochtportaal met meterkast, hal met kelderkast en modern toilet (hangend met fonteintje). Er zijn 2 slaapkamers van resp. circa 8,5 m² aan de voorzijde en aan de achterzijde van circa 11 m² met openslaande deuren naar de achtertuin en vaste kastruimte. Tussen de 2 slaapkamers bevindt zich een doucheruimte van circa 2,5 m² met daarin een douche, een vaste wastafel en een designradiator. De woonkamer is circa 28,5 m² groot en ook deze heeft openslaande deuren naar de achtertuin. Er is een open keuken van ca 5 m² met hoekopstelling en diverse inbouwapparatuur, zoals o.a. gaskookplaat, vaatwasser, afzuigkap, oven-/stoomfunctie en koeler.

De vrijstaande stenen berging van circa 11 m² achter in de tuin is voorzien van verwarming, elektra en een wateraansluiting. Tevens is hier de opstelling van de HR-combiketel (Remeha Avanta, bouwjaar 2009).

De heerlijke en diepe achtertuin van circa 136 m² is gelegen op het zuid-westen, waar je de gehele dag van de zon kunt genieten. In de schuur kun je naar hartenlust klussen wat hij is lekker ruim. Aan de voorzijde is een kleine vooortuin. Verder is een achterom om bij je schuur te komen.

Bijzonderheden:

- de woning is gebouwd omstreeks 1938;
- het woonoppervlak bedraagt circa 65 m²
- op diverse plaatsen plaatsen in de woning komt de jaren '30 uitstraling duidelijk naar boven door de paneeldeuren en de diverse glas-in-loodramen.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen