Hypotheekadvies

      Hypotheekadvies Groningen

Wat is je budget om een huis te kopen? Dat wil je natuurlijk eerst weten. Ook daar kunnen NEBO Makelaars je bij helpen. Wij hebben daarvoor een eigen professional in huis. Rob van Haag  en hij kan je precies vertellen hoeveel je kunt lenen en wat dan je maandlasten zullen zijn.

Onafhankelijk advies

De afdeling HypotheekThuis van NEBO Makelaars is niet gebonden aan een bank. Een bank mag ook hypotheekadvies geven, maar zal je het eigen product adviseren. Bij ons krijg je onafhankelijk advies op basis van minimaal drie offertes van verschillende geldverstrekkers. We laten je een uitgebreide vergelijking zien van de rentepercentages, kosten, het rendement en flexibiliteit tussen de verschillende hypotheekaanbieders. Zo kun je een lening kiezen die het beste bij je situatie past voor de meest aantrekkelijke prijs. Ook als je via een andere makelaar een huis koopt, kun je bij NEBO Makelaars terecht voor hypotheekadvies.

Vanaf 2.150 euro krijg je van ons hypotheekadvies op maat en regelen wij alles voor je. Download hier onder een overzicht van wat wij voor je kunnen doen en hoeveel dat kost.


Contact opnemen

Bel voor een kennismaking of vul het contactformulier in dan nemen wij contact met je op, je zit nergens aan vast. Neem ook een kijkje op de website Hypotheekthuis voor handige rekentools en meer informatie.


*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy

NVM makelaar - NEBO Makelaars
Funda - NEBO Makelaars
Vastgoedcert - NEBO Makelaars
NWWI - NEBO Makelaars