Mijn favorieten

Onze medewerkers

NEBO Makelaars

Rob van Haag
Rob van Haag
Beëdigd Makelaar o.g./Hypotheekadviseur
Rob is geboren en getogen in Groningen en hij heeft al bijna 30 jaar ervaring in de onroerend goed markt. De daarnaast jarenlange opgedane ervaring in de financiële advisering sluit goed aan bij de huidige makelaardij. Hij ziet de makelaardij als een vak waar op plezierige wijze veel tijd en energie in gestoken moet worden om er persoonlijke voldoening voor terug te krijgen. Je moet mensen namelijk uitgebreid van dienst willen zijn en hen met goed advies kunnen helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen. De combinatie van de makelaardij en de financiële sector maakt het vak heel boeiend en interessant.
Marcel Folkerts
Marcel Folkerts
Register Makelaar O.G.
Groningen is ook voor Marcel zijn geboorteplaats en de stad waar hij zijn jeugdjaren heeft mogen doorbrengen. Sinds 1999 heeft hij al heel wat in de makelaardij meegemaakt, waarbij de verworven kennis hem heeft doen inzien dat het gehele vakgebied draait om dynamiek en de anticipatie op basis van ervaring. Als makelaar moet je weten wat er aan staat te komen en je omgeving en je klant hierop voorbereiden. Zoals geen huis en geen klant hetzelfde is, zo is geen dag in de makelaardij hetzelfde. “Elke dag mooi makelen en de klant hiervan zien genieten, zie ik als een hobby.”
Loes van Haag
Loes van Haag
Van jongs af aan hield ik mij al bezig met creatieve dingen. Van knip en plak werk tot aan verf en schilder werk. Tegenwoordig uit deze creatieve kant van mij zich in fotografie, vormgeving en het maken van video's. Ik ben een manusje-van-alles aangezien veel dingen mij interesseren en ik het liefst werk doe wat afwisselend en creatief is. Geen 9 tot 5 mentaliteit voor mij maar werk waar variatie en uitdaging in te vinden is. Tijdens de studie Communication & Multimedia Design heb ik veel ervaring op gedaan, maar er valt altijd meer te leren!