Huis kopen in Groningen

Huis kopen in Groningen

Een huis kopen is best spannend, of je nu starter ben of niet. Marcel en Rob, ervaren Groningse makelaars van NEBO Makelaars, snappen dit heel goed. Zij helpen je graag bij het kopen van het huis dat helemaal bij jou past.

Op zoek naar het huis van je dromen in Groningen of omgeving? Jouw zoektocht begint bij NEBO Makelaars. Stap eens binnen voor een eerste gesprek of maak direct een afspraak.

Afspraak maken


Rob en Marcel hebben jarenlange ervaring in huizen en weten daardoor alles van de Groningse huizenmarkt. Zij laten je precies zien waar jouw mogelijkheden liggen en welke risico’s en kansen er zijn. Heb je vragen over financiering? Rob is beëdigd makelaar-taxateur en erkend hypotheekadviseur. Zo regel je alles in een keer, lekker makkelijk.

Al een huis op het oog? De makelaars van NEBO helpen je stap voor stap bij de koop. Ze gaan altijd zelf met je mee naar de bezichtiging, onderhandelen over een scherpe prijs en voorwaarden en controleren de koopakte voor je, want die stelt de verkoopmakelaar meestal op. Ze nemen de tijd om uitgebreid onderzoek te doen naar het huis en eventuele juridische valkuilen. Als nuchtere Groningers laten Rob en Marcel zich niet meeslepen door emoties. Zo zorgen zij ervoor dat je geen miskoop doet en ben je straks de eigenaar van het huis van je dromen. En dat voor een mooie prijs.

Tarieven huis kopen


Je wilt een huis kopen, maar welk huis en waar? Wij kunnen je helpen bij wat we een volledige zoekopdracht noemen. Samen met jou zetten we je woonwensen op een rijtje en kijken we wat de mogelijkheden zijn. We zoeken koopwoningen voor je die passen bij wat je zoekt en helpen je bij de koop als het huis van je dromen is gevonden. Daarvoor rekenen we een tarief van 3.500 euro inclusief btw. Kosten voor een keuring, zoals een bouwkundig rapport, zitten niet bij dit tarief in.

Heb je al een huis op het oog en wil je direct kopen? Wij helpen je bij een gerichte aankoop. Hiervoor rekenen we 1.495 euro inclusief btw. Kosten voor een keuring zitten niet bij dit tarief in. Meteen ook je eigen huis verkopen? Schakel ons ook daarvoor in en we rekenen een voordelig combinatietarief.

Voor onze tarieven geldt altijd; no cure no pay. Besluit je toch om het huis niet te kopen, dan betaal je niets.

Huis kopen met NEBO Makelaars:

  • Persoonlijke begeleiding stap voor stap
  • Pro-actief en servicegericht
  • Snel inzicht in je financiële mogelijkheden dankzij eigen hypotheekadviseur
  • No cure no pay
Klinkt goed? Maak meteen een afspraak

Contact opnemen

Heb je een vraag? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.

*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy

NVM makelaar - NEBO Makelaars
Funda - NEBO Makelaars
Vastgoedcert - NEBO Makelaars
NWWI - NEBO Makelaars