Betje Wolffstraat 10 GRONINGEN

Betje Wolffstraat 10 GRONINGEN

vraagprijs € 299.500 k.k.

Woonhuis - woonoppervlakte 115 m2 -

vraagprijs

€ 299.500 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 299.500 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Ben je op zoek naar een moderne woning met verrassend veel ruimte in de stad Groningen? Zoek dan niet verder!

Deze rustig gelegen, gemoderniseerde en volledig geïsoleerde hoekwoning heeft maar liefst 4 slaapkamers, plek voor thuiswerken, een ruime badkamer en een grote tuin. Daarnaast ligt de woning ook nog op loopafstand van het winkelcentrum, kinderopvang en de basisschool.

Indeling:
Via de hal met toilet, meterkast en trapopgang kom je in de ruime woonkamer met open keuken. De grote raampartijen voorzien deze doorzonwoning van veel licht. De keuken heeft veel bergruimte en moderne inbouwapparatuur als: een koelkast, diepvries, vaatwasser, (grote) combi-magnetron en kookplaat. In de inloopkast hangt een onderhouden CV-ketel uit 2017 en is er ruimte voor een extra koelkast of diepvries. Naast de voordeur is een inpandige berging met dubbele openslaande deuren die ruimte biedt voor (motor-)fietsen en overige bergruimte.

Verdieping:
Op de eerste verdieping bevind zich een overloop met toegang tot 3 ruime slaapkamers van 11m2, 11m2 en 10m2. Daarnaast is er een ruime & comfortabele badkamer met ligbad, douche, wastafelmeubel en een 2e toilet. Verder is er een aparte wasruimte met aansluitingen voor witgoed.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap kom je op de tweede verdieping. Deze verdieping heeft een ruime overloop en een aparte slaapkamer van 11m2 (met 17m2 vloeroppervlak) die ook dienst kan doen als thuiswerkplek.
Daarnaast is de verdieping voorzien van een grote dakkapel over de maximale breedte van de woning die de slaapkamer en overloop voorzien van veel natuurlijk licht. Verder is er nog volop bergruimte achter de knieschotten aan weerszijden.

Tuin:
In 2016 is er een vrolijke tuin aangelegd met een verhoogd terras en een extra berging van 3x3m. Achter de tuin is een goed onderhouden plantsoen met speeltoestellen voor de kinderen. Omdat er geen achterburen zijn en de woning op de hoek ligt heb je erg veel privacy.

Kortom, een heerlijke woning met veel ruimte in en om het huis.

Daardoor zeer geschikt voor een groot gezin, en voor mensen die een (verwarmde) thuiswerkplek willen. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging, en wie weet woon jij binnenkort aan de Betje Wolffstraat 10!

Bijzonderheden:
- Deuren, kozijnen en trappen zijn in 2020 professioneel geschilderd
- Alle verdiepingen voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas
- Voorzijde woning heeft nieuwe kunststof kozijnen uit 2018
- Door installateur onderhouden CV-ketel uit 2017 (eigendom)
- Volledige isolatie: dak-, spouwmuur en vloerisolatie
- Inpandige berging met dubbele deuren
- Nieuwe dakkapel geplaatst in 2014
- Vaste trap naar tweede verdieping
- Ruimte voor thuiswerken
- Aparte wasruimte
- Energielabel B

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen