Boterdiep Wz 12 BEDUM

Boterdiep Wz 12 BEDUM

vraagprijs € 119.500 k.k.

Woonhuis - woonoppervlakte 123 m2 -

vraagprijs

€ 119.500 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 119.500 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Zoek je een betaalbaar huis met diverse mogelijkheden en zin om de handen uit de mouwen te steken, kom dan kijken bij dit woonhuis!

Deze helft van dubbel woonhuis is eenvoudig van staat en zoekt een koper die er wat moois van kan maken. Het ligt aan het vaarwater van het Boterdiep met vrij uitzicht op het historische centrum van Bedum met als belangrijk kenmerk de Walfridustoren, één van de scheefste toren die wij kennen. Verder biedt Bedum uitstekende voorzieningen o.a. op het gebied van openbaar vervoer, sport, recreatie, onderwijs plus daarnaast een breed aanbod aan winkels.

Indeling begane grond:

Entree, tochtportaal, hal met meterkast en trapopgang, L-vormige woonkamer van circa 31 m2 met toegang naar de kelder, aansluitend de dichte keuken van circa 7 m2 met eenvoudige keukenopstelling, doorlopend kom je in de ruime bijkeuken van circa 14 m2 met toilet, opstelling voor de wasmachine en de oude badkamer-/washok, vanuit de bijkeuken is ook via een luik toegang naar een zolderruimte, verder doorlopend kom je in de schuurruimte van circa 17 m2 met toegang naar de garage van circa 18 m3, maar ook een trap naar een verdieping wat een verrassende ruimte biedt bestaande uit een overloop, zolderberging en 2 slaapkamers met dakkapel, resp. 7 en 12 m2 (gemeten op 1,5 hoogte). Het achterste gedeelte van het huis heeft het recht van overbouw waardoor de slaapkamers deels boven de garage van de buurvrouw lopen.

Indeling eerste verdieping:

Overloop, vaste kast, bergkast, badkamer met toilet en douche, slaapkamer aan de voorzijde van circa 17 m2 heeft grote ramen en veel lichtinval en de slaapkamer aan de achterzijde van circa 14 m2 is verder voorzien van een wastafel.

Indeling tweede verdieping:

De zolderberging is te bereiken via een ladder.

De garage aan de achterzijde van het huis is te bereiken via de Walfriduslaan met het recht van overpad.

Bijzonderheden:

- bouwjaar omstreeks 1927
- verwarming middels gaskachels
- warmwatervoorziening middels 2 badgeisers
- voorzijde vrij uitzicht op historische centrum van Bedum

Nieuwsgierig geworden! Bel, mail of whatsapp 06-53170170 ons voor het maken van een afspraak.

Bedum. Woongemeente bij uitstek. Een breed woningaanbod, uitstekende voorzieningen en dat alles op een steenworp afstand van de stad Groningen. Alles is er voorhanden. Op het gebied van winkels, sport, recreatie, onderwijs en cultuur. De stad Groningen is prima bereikbaar per auto, fiets, bus en trein.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen