Boterdiep Wz 23 BEDUM

Boterdiep Wz 23 BEDUM

vraagprijs € 289.000 k.k.

Woonhuis - woonoppervlakte 102 m2 -

vraagprijs

€ 289.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 289.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een sfeervol, karakteristiek, geschakeld VRIJSTAAND WOONHUIS met vrij uitzicht op doorgaand vis- en vaarwater en veel groen, dan moet je hier zeker komen kijken! Het woonhuis ademt de sfeer van de jaren '30 met de vele karakteristieke elementen (o.a. de glas-in-lood ramen, erker, fraaie bordestrap, originele betegelde lambrizering in de hal) maar het heeft wel het eigentijdse en moderne voorzieningenniveau van nu.

Het ligt op een prachtige locatie, aan de westzijde van het Boterdiep met een vrijstaande houten schuur en een heerlijke, zonnige en besloten tuin op het westen. Het vrije uitzicht voor, biedt zicht op het historische centrum van Bedum met als belangrijk kenmerk de Walfridustoren, één van de scheefste toren die wij kennen. Verder biedt Bedum uitstekende voorzieningen o.a. op het gebied van, openbaar vervoer, sport, recreatie, onderwijs plus daarnaast een breed aanbod aan winkels.

Indeling begane grond:

Ruime entree/hal (ca. 10 m²) met modern toilet en karakteristieke trapopgang, glas-in-lood ramen en oude tegels, een ruime woonkamer met erker van circa 34 m² met fraaie eiken vloerdelen en open haard, modern opgestelde keuken voorzien van een 4-pitsgasstel, afzuigkap, vaatwasser en magnetron plus toegang tot de kelder (ca. 5 m²), tussenhal met aansluiting voor de witgoed en opstelling voor de HR combiketel, moderne badkamer (recent vernieuwd) met ligbad, separate douche en brede wastafel.

Indeling eerste verdieping:

Bereikbaar via de prachtige trap met bordes, overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk circa 6 m² met 2 dakvensters en 2 vaste kasten, slaapkamer van 10 m² met luik naar de bergvliering en de grootste slaapkamer van 13 m² met vaste schuifkast en fraai uitzicht op het Boterdiep.

Indeling bergvliering:

Zolderberging is bereikbaar via een vlizotrap en bestaat uit een goede en bruikbare bergzolder.

De tuin is heel besloten en geeft veel privacy en ligt op het Westen, waarbij je lang kunt genieten van de avondzon. De houten schuur (ca. 8 m²) met overkapping biedt veel bergruimte.

Aan de weg van de Boterdiep WZ zal een herinrichting plaatsvinden waarbij het riool en kademuren vervangen worden en waar na de realisatie de ruimtelijke kwaliteit wordt vergroot, autoluw wordt ingericht en er meer parkeerplekken worden gecreëerd. Benieuwd hoe het straks wordt, bekijk de link: https://uwprojectinbeeld.nl/herinrichting-boterdiep-westzijde-bedum/

Bijzonderheden:

- Bouwjaar omstreeks 1935;
- Perceeloppervlakte 191 m², Woonoppervlakte circa 102 m², Inhoud circa 375 m³;
- HR combiketel, type Nefit Ecomline, bouwjaar 2009;
- toilet gemoderniseerd in juli 2020;
- badkamer recent vernieuwd (december 2020) met vloertegels, douchecabine met douchegarnituur en wastafelmeubel.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen