De Bongerd 27 BEDUM

De Bongerd 27 BEDUM

vraagprijs € 205.000 k.k.

Woonhuis - woonoppervlakte 68 m2 -

vraagprijs

€ 205.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusOnder bod
Prijs€ 205.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betaalbare STARTERSWONING gelegen in een groene en rustige woonomgeving, dan is deze nette HOEKWONING zeker de moeite waard om te bezichtigen!

Deze woning heeft een nette voorzieningenniveau, een prettige lichtinval en een zonnige tuin op het Zuid-Westen. Verder beschikt de woning over een 4-tal zonnepanelen, HR+ isolatieglas en een recent vervangen HR combiketel (2023).

Daarnaast liggen voorzieningen als een ruim winkelaanbod, huisartsenpost, basisonderwijs en openbaar vervoer op loopafstand.

Indeling begane grond:

Entree/hal met modern (hangend) toilet, mechanische ventilatie en trapopgang. Lichte, tuingerichte woonkamer (27 m²) met deur naar de heerlijke achtertuin. De open keuken zit aan de voorzijde en heeft een L-vormig keukenblok v.v. inbouwapparatuur, zoals een 5-pits gasfornuis met oven, vaatwasser, afzuigkap en afgewerkt met een hardstenen aanrechtblad.

Indeling verdieping:

Overloop, twee slaapkamers v.v. moderne laminaatvloer van beide ruim 12 m². De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een schuifkast met opstelling voor de HR combiketel en opstelplaats voor de wasmachine en een nette badkamer van circa 5 m² met ligbad, douchecabine, wastafelmeubel, designradiator en mechanische ventilatie.

De zonnige, besloten tuin is bestraat, gesitueerd op het Zuid-Westen en heeft een achterom en een vrijstaande houten berging (circa 8,5 m²). Oppervlakte van de achtertuin is circa 45 m².

VOORDELEN VAN DE WONING:
• Hoekwoning met 2 ruime slaapkamers;
• Woonoppervlakte circa 68 m²;
• Volledig voorzien van dubbele/HR+ beglazing;
• HR-combiketel, type Intergas Hre, bouwjaar (november 2023);
• 4 stuks zonnepanelen;
• Energielabel C: opgemaakt vóór plaatsing zonnepanelen en nieuwe HR combiketel;
• Nog een deel van de SNN Subsidie beschikbaar;
• Zonnige achtertuin op het Zuid-Westen met houten tuinberging en achterom
• groen en rustige woonomgeving met alle voorzieningen op korte afstand

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: De Bongerd 27

Wil jij deze woning bezichtigen? Of heb jij een vraag over dit huis? Neem vrijblijvend contact met ons op door even te bellen naar 050 3182118. Of vul het contactformulier in en wij helpen je zo snel mogelijk.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy