Dullemansstukken 6 EELDE

Dullemansstukken 6 EELDE

vraagprijs € 289.000 k.k.

Woonhuis - woonoppervlakte 104 m2 -

vraagprijs

€ 289.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 289.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Op zoek naar een grote tussenwoning met een heerlijke tuin in een leuke kindvriendelijke buurt? Kom dan gauw kennismaken met deze verrassend ruime en speels ingedeelde woning.

Doordat de woning is verdeeld over drie lagen en maar liefst vier ruime slaapkamers heeft is het zeer geschikt voor een groot gezin of bijvoorbeeld thuis werken of eindelijk… je eigen sportkamer!

De woning is gelegen aan een doodlopende straat in de zeer kindvriendelijke wijk Spierveen met goede scholen en sportvoorzieningen en door de ruime opzet van de wijk, veel plantsoenen en speelplaatsen.

Eelde -Paterswolde is een heerlijke plaats, waar ruimte is om te leven. Uitstekende voorzieningen en een goede bereikbaarheid maken het tot een gewild dorp. Ook vanwege de prachtige natuurgebieden en recreatiemogelijkheden, zoals de om de hoek gelegen Onlanden, landgoederen De Braak en Vosbergen en natuurlijk het Paterswoldsemeer, is het er fantastisch wonen.

Indeling:

Begane grond: hal/entree toilet ruimte en meterkast. Aan de voorzijde van de woning is er een ruime eetkamer, waar plaats is voor een grote eettafel waar je gezellig met veel mensen kunt zitten.
Via de doorloop is er een keuken met nette inrichting. De keuken verdeelt op mooie wijze de eetkamer en de woonkamer, waardoor je met bijvoorbeeld een groter gezin, samen en toch apart kunt zitten. De woonkamer is tuingericht en voorzien van een open haard en grote raampartijen en een fraai uitzicht op de tuin met grote veranda. Ook is op de begane grond een badkamer aanwezig met bad, wastafelmeubel met stenen waskom en sfeervolle fraaie tegels. Door het grote formaat van de kamers, kun je van de eetkamer ook een slaapkamer maken. Levensloop bestendig dus.

Verdieping: Hier is een ruime overloop waar ook de aansluiting is voor een wasmachine, inbouwkasten, er is een grote master-bedroom met vaste inbouwkast van 15m2 en 2 slaapkamers van 7m2 en 7m2 (op vloer niveau zelfs groter). Alle slaapkamers hebben grote veluxramen, waardoor er veel lichtinval is.

Tweede verdieping: Er is een vaste trap naar de 2e verdieping naar een vierde slaapkamer, waar tevens veel bergruimte is en de cv opstelling.
De tuin biedt veel privacy en is voorzien van een beschutte inrichting. Onder de overkapping kun je hier, zowel ’s winters als in de zomer, genieten van het goede leven!

U bent welkom om de sfeer te komen proeven!

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen