Florakade 484 GRONINGEN

Florakade 484 GRONINGEN

vraagprijs € 239.000 k.k.

Appartement - woonoppervlakte 83 m2 -

vraagprijs

€ 239.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 239.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Heerlijk wonen, op de eerste verdieping met een schitterend en levendig uitzicht over vaarwater kan nu in dit recent geheel gemoderniseerde, comfortabele en ruime 4-kamer hoek-appartement.

De inrichting, afwerking en voorzieningen zijn geheel van deze tijd, instap klaar!

Gelegen aan de Florakade met een brede groenstrook, goede parkeergelegenheid en zicht op het Van Starkenborghkanaal geeft het appartement een gevoel van vrijheid, ruimte en levendigheid. Je geniet hier volop van wandelen langs het water, een rondje door het Pioenpark en je raakt gewoon niet uitgekeken op de boten die voor je deur langs varen.

Met de winkels om de hoek en goede voorzieningen in de buurt ben je van alle gemakken voorzien. De woning is zeer goed bereikbaar met auto en bus en je fietst in een paar minuten naar het centrum van de stad.

Dit groot-type gelijkvloerse appartement is makkelijk bereikbaar. Via de afgesloten portiek met intercom en het authentieke trappenhuis bereik je de eerste verdieping.

Entree: hier kom je in een ruime hal. Er is plaats voor een garderobe hoek en tevens bevindt zich hier de meterkast met jonge groepenkast. Het toilet is vernieuwd en ziet er keurig uit met hang toilet, fontein en moderne betegeling. Er is een ruime keuken met moderne, lichte en mooi afgewerkte inrichting welke recent compleet is vernieuwd en is voorzien van een grote keramische gootsteen en inbouwapparatuur te weten: inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast en een combimagnetron. Tijdens het koken heerlijk even de balkondeur open met zicht op het binnenterrein. Op het balkon is er ruim plaats voor een leuke zit en je hebt er de hele middag zon tot het einde van de dag.

De woonkamer is een zeer ruime doorzon woonkamer (voorheen twee kamers) van 36m2 met zowel raampartijen aan de oost- als westzijde. De woonkamer bestaat uit 2 delen; een eetkamer met plaats voor een extra grote eettafel en aan de voorzijde een nog bredere woonkamer. Zo zie je ze niet vaak! Ook is er een leuke erker, van waaruit je tot het eind van de Oostersluis de schepen kunt volgen.

Doordat het een groot type hoek- appartement is zijn er twee grote slaapkamers van beide 12 m2 met in beide kamers vaste kasten. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een uniek zijbalkon.

Ook de badkamer is gemoderniseerd. Zo is er een ruime douche met strak tegelwerk, een drain in de vloer en een fraaie glaswand. Het wastafelmeubel met grote spiegel biedt veel ruimte in de laden en is qua “look en feel” helemaal van deze tijd.

Kortom, een ruime en lichte woning waar je zo in kunt, dus kom snel eens kijken en verras jezelf!

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1954
- Actieve en gezonde Vereniging van eigenaren
- Vve met gunstige lage bijdrage van € 94,63 per maand.
- Grotendeels dubbelglas,
- Appartement is voorzien van mooie vloeren en nette wanden.
- Keurig schilderwerk, strakke paneeldeuren en vernieuwde deurklinken.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen