Golfslag 113 GRONINGEN

Golfslag 113 GRONINGEN

vraagprijs € 259.000 k.k.

Woonhuis - woonoppervlakte 111 m2 -

vraagprijs

€ 259.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 259.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Groot type eengezinstussenwoning verdeeld over drie woonlagen met veel woonruimte, fantastische opbouw, eigen parkeerplaats en heerlijke tuin met overkapping.

Bent u op zoek naar ruimte op een leuke plek voor bijvoorbeeld een groot gezin of extra ruimte voor hobby of werk? Kom dan snel langs, want hier vindt u het!

Het pleintje van de golfslag biedt veel parkeerplaatsen, zowel voor als achter de woning. Tevens heeft u ook uw eigen parkeerplaats. Er is in de directe buurt veel groen, mooie plantsoenen met vijverpartijen en voor de kids heerlijke speelvelden.

Vanaf de woning is het ongeveer 4,7 km naar de Grote markt, dus met ruim een kwartiertje fietsen bent u in hartje binnenstad. De ontsluiting naar de ring is ideaal en alle mogelijke winkelvoorzieningen zijn nabij.

Indeling:
Eerst treft u de groene voortuin met mooie bomen, waardoor de woning veel privacy krijgt en tevens is hier de eigen parkeerplaats.

Begane grond:
Entree, hal, meterkast met garderobe hoek, toilet met fontein en een trapkast. De woonkamer is doorzon en geeft uitzicht op de voortuin en het pleintje en er is aan de achterzijde zicht op het terras. Er is een open keuken met inbouwapparatuur en veel kastruimte. De doorloop naar de berging is zeer handig, hier vindt u veel praktische bergruimte met aansluitingen voor witgoed.

Verdieping:
Overloop, hal, er zijn drie ruime slaapkamers van resp. 13m2, 11m2 en 8m2 en een lichte badkamer met douche, ligbad, tweede toilet en een wastafel.

Tweede verdieping:
Hier is een zeer grote opbouw gerealiseerd met vaste trap, een overloop met opstelling voor de cv ketel en een zeer ruime en sfeervolle zolderkamer van 17m2. Er is veel lichtinval door de grote ramen en er is veel praktische bergruimte, mede door de extra vliering.

Kortom: Super leuke en zeer ruime gezinswoning op een mooie plekje!

Extra informatie:
- Woonoppervlak: 111m2
- Bijkeuken 10m2 en berging 6m2
- 10 zonnepanelen;
- Opbouw 2004;
- Geheel dubbelglas;
- HR combiketel 2011, eigendom;
- Woning is zowel voor als achterlangs bereikbaar.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen