Granpre Moliereweg 40 GRONINGEN

Granpre Moliereweg 40 GRONINGEN

vraagprijs € 389.000 k.k.

Woonhuis - woonoppervlakte 108 m2 -

vraagprijs

€ 389.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusOnder bod
Prijs€ 389.000 Kosten koper
Aanvaardingper datum
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Ben je op zoek naar een MODERNE EENGEZINSWONING in een rustige en kindvriendelijke stadswijk? Dan kan dit huis aan de Granpré Molièreweg 40 precies zijn wat jij zoekt. Deze keurig onderhouden woning uit 1991 beschikt over 3 slaapkamers, een zonnige achtertuin (op het zuidwesten) en een dakterras waar je kan genieten van de ochtend zon. Vrij vertaald: er is de hele dag zon rondom het huis. Tevens is de woning is voorzien van een moderne keukenopstelling afgewerkt met een mooie pvc vloer (2021) plus daarnaast een heerlijke moderne badkamer van alle gemakken voorzien (2021).

De woning is gelegen in de groene wijk De Hunze en is erg in trek bij jonge gezinnen en biedt verschillende speellocaties. Recreatiegebied Kardinge ligt om de hoek en het winkelcentrum in Beijum bevindt zich op loop-/fietsafstand. De binnenstad van Groningen is slechts 10 minuten fietsen en per auto zijn de belangrijkste uitvalswegen A7 en A28 via de oostelijke ringweg snel bereikbaar.

Kortom een mooie plek om te wonen!

Indeling begane grond:

Vanuit je eigen voortuin kom je terecht bij de entree/hal van de woning voorzien van meterkast. De ruime living van circa 34 m² is erg licht en is voorzien van een moderne pvc vloer. Het zit- en het eetgedeelte zijn op een speelse manier van elkaar gescheiden doordat de trapopgang naar boven zich in het midden bevindt. Hierdoor heb je verschillende hoekjes en kun je optimaal gebruik maken van de ruimte. De keuken heeft een volledige renovatie ondergaan en is nu voorzien van een moderne keukenopstelling met inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel-vriescombinatie, stoomoven en combi-magnetron, tevens oven. Het moderne hangtoilet met fonteintje is in de tussenhal te vinden.

Indeling eerste verdieping:

Overloop met aan de voorzijde de grootste slaapkamer van bijna 18 m². Hierdoor is er voldoende ruimte voor een royaal bed en een kastenwand. Tevens heeft deze slaapkamer een vaste inbouwkast. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en is 8,2 m². De luxe en smaakvolle badkamer is ook compleet vernieuwd en bestaat uit een ligbad, inloopdouche, tweede toilet, breed wastafelmeubel met 2 kranen en design radiators. Tevens is er in de badkamer vloerverwarming via verwarming door warm water middels een RTL-systeem.

Indeling tweede verdieping:

Royale overloop, waar veel ruimte is voor allerlei doeleinden. Tevens is er zeer veel kastruimte. In deze kasten vinden we de opstelplaats van de CV ketel (2018) en de witgoedaansluitingen. De derde slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en is circa 13 m². De kozijnen in deze kamer zijn van kunststof en dus zeer onderhoudsvriendelijk. De kers op de taart: het dakterras. Op dit dakterras kun je de gehele dag in alle rust genieten van de zon en is circa 14 m².

De achtertuin is gelegen op het geliefde avondzonnetje. Dé ideale plek voor een gezellige BBQ met vrienden/familie of om heerlijk te ontspannen. Achter in de tuin bevindt zich een houten overkapping met daarachter de berging van circa 7 m², welke is voorzien van elektra. Via de zijkant hiervan kom je bij de achterom waardoor je gemakkelijk de fietsen kunt stallen.

VOORDELEN VAN DE WONING:

• Moderne keukenopstelling van 2021 met inbouwapparatuur;
• Moderne en smaakvolle badkamer van 2021;
• Deels gestuukte wanden (2021);
• Meterkast uitgebreid tbv de keuken (2021);
• PVC vloer op de begane grond (2021);
• HR-combiketel, type Remeha Tzerra, bouwjaar (2018);
• Nieuw toilet begane grond (2023);
• Energielabel B, lage energielasten;
• Mechanische ventilatie vernieuwd (2024);
• Zonnige achtertuin op het Westen met houten tuinberging en achterom;
• Groene en rustige woonomgeving met alle voorzieningen op korte afstand;
• Gratis parkeren voor de deur;
• Mogelijkheid om aardbevingssubsidie aan te vragen voor verduurzaming van de woning. Hierdoor is wellicht Energielabel A zelfs mogelijk!

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Granpre Moliereweg 40

Wil jij deze woning bezichtigen? Of heb jij een vraag over dit huis? Neem vrijblijvend contact met ons op door even te bellen naar 050 3182118. Of vul het contactformulier in en wij helpen je zo snel mogelijk.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy