Groen van Prinstererlaan 30 GRONINGEN

Groen van Prinstererlaan 30 GRONINGEN

vraagprijs € 145.000 k.k.

Appartement - woonoppervlakte 90 m2 -

vraagprijs

€ 145.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 145.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Groen van Prinstererlaan (9722 PS) 30 te Groningen

In Groningen-Zuid is in de groene en gunstig gelegen wijk Coendersborg, een op de bovenste (derde) woonlaag gesitueerd en royaal bemeten voormalig - 4 kamer appartement -. Het appartement kenmerkt zich door de royale kamers en het prettige uitzicht, gecombineerd met veel lichtinval.

Deze woning komt in aanmerking voor koopsubsidie. Dat wil zeggen dat u, afhankelijk van uw inkomen, onder bepaalde voorwaarden méér kunt lenen plus een belastingvrije bijdrage per maand kunt ontvangen ! Vraag onze hypotheekadviseur om meer informatie.

Indeling begane grond:

Afgesloten entree, intercom, brievenbussen en trappenhuis, met in het souterrain een eigen berging.

Indeling appartement:

Entree appartement, zeer ruime hal (voorzien van laminaatvloer), van waaruit alle vertrekken te bereiken zijn. Meterkast, toilet met fontein, badkamer met douche en wastafel, ruime en zonnige woonkamer (voorzien van laminaatvloer) van ca. 32m2, welke extra groot is doordat twee ruimtes zijn samengevoegd. Hierdoor is aan de voorzijde een zeven meter lange glaspui verkregen met veel lichtinval en een deur naar balkon met de middagzon (westkant). Er is een nette, gesloten keuken voorzien van keurig keukenblok met aansluiting voor de wasmachine/vaatwasser, in lichte kleurstelling en deur naar inpandig balkon aan de oostzijde (ochtendzon), met uitzicht op groen. De beide slaapkamers zijn ruim en bijna vierkant, waardoor deze praktisch in te delen zijn en bemeten resp. 11 m2 met vaste kast en 12 m2

Bijzonderheden:

- Kunststofkozijnen met isolerende beglazing;
- Actieve Vereniging van eigenaren, goed onderhouden;
- Bijdrage € 96,- per maand aan servicekosten (excl. individuele stookkosten en overige
verwarmingskosten);
- Woonoppervlak circa 90 m2;
- Inhoud circa 270 m3

Aanvaarding: in nader overleg

Algemeen:
Het is goed om te weten dat de makelaar die deze woning aanbiedt, de belangen van de verkoper behartigt en niet die van de koper. Indien u de aankoop van deze of een andere woning overweegt, is het verstandig u te laten begeleiden door uw eigen aankopende NVM-makelaar.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen