Groene Zoom 16 TEN BOER

Groene Zoom 16 TEN BOER

vraagprijs € 445.000 k.k.

Woonhuis - woonoppervlakte 162 m2 -

vraagprijs

€ 445.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 445.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Vrijstaand wonen in een heerlijke ruime woning op een van de mooiste plekjes in Ten Boer kan nu!

Hier kunt u uw droomplek van maken. Gelegen op een zeer riant perceel, grenzend aan een mooie groene zone waar u kunt genieten van veel privacy en natuur is het er simpelweg fantastisch wonen.
Niet voor niets genaamd de “Groene Zoom”. Achter de woning vindt u het bos en met de fiets heerlijk door de weilanden naar de stad Groningen of genieten van het mooie ommeland.

Bent u op zoek naar een prachtige locatie en een heerlijk vrijstaand huis, kom dan kennismaken met uw nieuwe woonplek met potentie. De woning mag gemoderniseerd worden, maar dan wordt het ook geheel naar eigen wens en smaak. Een unieke kans..

Ten Boer is een heerlijk dorp met als kenmerken veel ruimte en rust en toch dicht bij de stad Groningen. In het dorp zijn er uitstekende voorzieningen als scholen, zorg, sport en goede winkelvoorzieningen en met het uitstekende openbaar vervoer en de goede uitvalswegen woon je dicht bij alles wat je nodig hebt.

Met een ideale situering van de woning, iets aan de voorzijde op de riante kavel zijn er veel voordelen te vinden. Er is een fraaie voortuin, een grote oprit voor meerdere auto’s en in de enorme achtertuin met goede bezonning kunt u genieten van de rust, ruimte en privacy. Tevens is er een garage met automatische sectionale deur en een werkbank.

Het woonhuis is verdeeld over twee woonlagen en is zeer geschikt voor levensloopbestendig wonen.

Indeling:
Begane grond: Entree, een ruime hal met plaats voor een garderobe, er is een keurig toilet met fonteintje en een meterkast. De deur naar de kelder geeft toegang tot een makkelijk beloopbare trap naar beneden, waar u verrast zult worden door de hoeveelheid ruimte.

Vanuit de L-vormige woonkamer (38m2) is er een mooie zithoek bij de openhaard waar je vanaf de bank heerlijk de tuin in kan kijken en in de andere hoek ruimte voor een grote eettafel. Er is veel ruimtebeleving en lichtinval door de grote raampartijen.

De ruime, gesloten keuken (13m2) met enige inbouwapparatuur dubbele spoelbak biedt ook plaats voor een ontbijthoek en vanuit de keuken is er een deur aanwezig naar de achtertuin. Via de hal komt u uit bij de drie (slaap)kamers op de begane grond van circa 14m2, 12m2 en 10m2. De derde slaapkamer is voorzien van een inbouwkast. Ook op de begane grond is een badkamer aanwezig met een ruime douche en een wastafelmeubel.

Eerste verdieping:
Hier vinden we een ruime overloop, waar prima nog een werkplek gemaakt kan worden, en een zeer grote vierde slaapkamer van circa 18m2, aan de andere kant van de overloop ligt de vijfde slaapkamer van circa 14m2, die weer toegang biedt tot een flinke opbergruimte van 14m2 met klein dakraam.

Veel ruimte zowel in de woning als buitenom. Wat voor mogelijkheden ziet u allemaal?
U bent van harte welkom om eens te komen kijken.

Bijzonderheden:
- Dubbelglas
- Gedeeltelijk dakisolatie
- Spouwmuur isolatie aanwezig
- CV ketel uit 2023
- Woning dient versterkt te worden op advies NCG, rapport beschikbaar
- Woning wordt verkocht met een zg. “As is-where is” clausule
- Woonoppervlak: 162m2
- Perceeloppervlak: 1043m2

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen