Handelskade 8 BLAUWESTAD

Handelskade 8 BLAUWESTAD

vraagprijs € 395.000 k.k.

Woonhuis - woonoppervlakte 131 m2 -

vraagprijs

€ 395.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht onder voorbehoud
Prijs€ 395.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Wil je wonen in een comfortabele eengezinswoning met vrij uitzicht op de jachthaven? Kom dan dit moderne herenhuis met diepe tuin op het zuidwesten bekijken.

Deze woning is gelegen op een unieke locatie, aan het Oldambtmeer gelegen in het hart van het Havenkwartier in Blauwestad met recentelijk uitgebreide jachthaven. Gebouwd in 2020, gasloos (verwarmd middels lucht warmtepomp), volledig geïsoleerd en voorzien van kunststof kozijnen en zonnepanelen, combineert deze woning stijl met energie-efficiëntie. De woning onderscheidt zich door de heerlijke ecologische tuin, gelegen op het zuidwesten. Een oase van rust en biodiversiteit, waarin je kunt genieten van het groen, vogeltjes en terras, zonder al te veel onderhoud. Compleet met houten berging en achterom, biedt deze woning het beste van zowel binnen- als buitenleven.

In het gebied is de nodige reuring dankzij het strand, een horecazaak en verdere voorzieningen wat er staat en nog in aanbouw is. Heerlijk na het ontbijt een rondje varen over het Oldambtmeer, in de middag fiets je via de Blauwe Loper naar het centrum van Winschoten voor de nodige boodschappen en een drankje op het terras. In een half uur rijd je naar Groningen.

Indeling begane grond:
Hal/entree met trapopgang, modern toilet voorzien van wandcloset en fonteintje, royale tuingerichte woonkamer (37 m²),) voorzien van een trapkast en een deur naar de tuin, open keuken met luxe inbouwkeuken voorzien van 4-pits inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, vaatwasser, oven (met stoomfunctie), koel- en vriescombinatie en Quooker.

Indeling 1e verdieping:
Overloop en vaste trapopgang naar de 2e verdieping, 3 royale slaapkamers voorzien van laminaatvloer (7 m², 13 m² en 14 m²), en badkamer (6 m²) voorzien van een douche, 2e wandcloset en wastafelmeubel, extra uitgerust met een ligbad en infraroodpaneel. In deze moderne badkamer kun je volledig ontspannen in een serene spa-achtige sfeer.

Indeling 2e verdieping:
Bereikbaar middels vaste trap: zeer royale en multifunctionele zolder van circa 34 m² (mogelijkheid tot 4e en 5e slaapkamer) v.v. laminaatvloer, dakkapel, tuimelraam, witgoedaansluiting en technische ruimte.

Bijzonderheden:
- op prachtige locatie gelegen;
- voldoende voorzieningen op fietsafstand gelegen via de 'Pieter Smitbrug';
- parkeergelegenheid aan voor- en achterzijde van de woning;
- kunststof kozijnen met HR++ beglazing;
- Energielabel A;
- 13 zonnepanelen;
- deels voorzien van screens en op maat gemaakte horren;
- vloerverwarming op de begane grond en 1e verdieping;
- voorzien van waterontharder.

Blauwestad is een gebiedsontwikkelingsproject in het oosten van de provincie Groningen. Tot het project behoort ook de woonkern Blauwestad met inmiddels circa 1.100 inwoners.
Dit bijzondere project bestaat o.a. uit de realisatie van een ruim 800 hectare groot meer (het Oldambtmeer) en de aanleg van 350 hectare nieuw natuurgebied. Blauwestad en het Oldambtmeer bieden als watersportgebied vele recreatiefaciliteiten. Er is een groot strand en rondom het meer is 25 kilometer aan dijken aangelegd waarvan het grootste gedeelte is te begaan te voet, of met de fiets.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen