Herestraat 3 GRIJPSKERK

Herestraat 3 GRIJPSKERK

vraagprijs € 149.500 k.k.

Woonhuis - woonoppervlakte 100 m2 -

vraagprijs

€ 149.500 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 149.500 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Herestraat 3 te Grijpskerk

Charmante en karakteristieke helft van dubbel woonhuis welke goed is onderhouden, met uitstekende voorzieningen, een heerlijke ruime en besloten tuin en door de doordachte indeling veel woonruimte. De woning kenmerkt zich door de unieke balans tussen 1900 sfeer en eigentijds woongenot.

De indeling is als volgt:
Entree, stijlvolle hal met glas in lood raam, meterkast, een sfeervolle woonkamer met de originele ramen, roedes, schouw en nieuwe vloer (2012). Onder de kamer bevindt zich de ruime, koele kelder. Er is een heerlijke lichte leefkeuken (2012) met moderne keukeninrichting welke goed past bij de sfeer van het huis. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur (kookplaat, schouw, vaatwasser, combioven en koelkast) en het grote keukenraam geeft uitzicht over de tuin. Er is een doorloop naar de bijkeuken met cv (2011), waar tevens een toiletruimte is met fontein en een separate doucheruimte met wastafel. In de bijkeuken is plaats voor de opstelling van witgoed.

Verdieping:
Overloop, er zijn drie slaapkamers, te weten 15, 11 (met originele wastafel) en 5 m2. De ruimtes zijn praktisch in te delen, mede door de vaste kasten, of samen te voegen. Ook de originele raampartijen geven de ruimtes extra sfeer.

Vliering:
Middels een steektrap is een logeerruimte te bereiken met groot zolderraam.

Tuin:
De tuin wordt door een pergola opgedeeld in een terras van oude waaltjes en een gazon. Een slingerpaadje loopt naar de schuur en via de zijingang weer naar de straat.

Een heerlijk sfeervol woonhuis. Wilt u woonproeven? U bent van harte welkom.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen