Jacob Schorerstraat 15 GRONINGEN

Jacob Schorerstraat 15 GRONINGEN

vraagprijs € 298.000 k.k.

Woonhuis - woonoppervlakte 120 m2 -

vraagprijs

€ 298.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 298.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

In deze leuke kindvriendelijke wijk en bos op loopafstand staat deze zeer ruime en complete tussenwoning. De woning bestaat uit drie woonlagen, vier ruime slaapkamers, goede voorzieningen en een diepe en zonnige tuin met achterom voorzien van mooi terras en een royale berging.

Locatie:
De jonge woonwijk ā€œDe Heldā€ biedt uitstekende voorzieningen. Er zijn goede basisscholen en kinderdagopvang. Winkelcentra dichtbij in Vinkhuizen, Reitdiep en Hoogkerk. Binnen 7 minuten fietsen ben je op het Zernike Complex en in circa 15 minuten op de Grote Markt. Met de bus ben je zo op Groningen Centraal en met de auto rijd je snel de ringweg of A7 op.

Het autoluwe karakter van de wijk maakt het een rustige en veilige buurt met veel parkeerruimte. Er is voor de ā€œkidsā€ genoeg te doen door de mooie speelvelden. Wandel vandaag alvast eens lekker door ā€œHet Roege Bosā€ om de sfeer van buiten wonen in de stad te proeven. Ook is het Groninger Landschap om de hoek.

Indeling:
Begane grond: Entree, hal, garderobekast, meterkast, toilet met fontein, een ruime tuingerichte woonkamer met schuifpui waardoor veel lichtinval. Er is een open woonkeuken (samen met woonkamer 37m2) met moderne inrichting en voorzien van complete inbouwapparatuur.

Verdieping: Overloop, drie grote slaapkamers van resp. 14, 11, en 9m2 en een lichte en nette badkamer met douche voorzien van glazen douchecabine, tweede toilet en wastafelmeubel.

Tweede verdieping: Middels vaste trap te bereiken zolderetage met een afgesloten en lichte wasruimte en cv opstelling.
De zolderkamer is een speelse ruimte door het hoog oplopende lessenaarsdak. Het schuine plafond loopt zelfs op tot 3,25 meter hoogte. Volop mogelijkheden dus voor atelier- of werkkamer of een extra vierde slaapkamer. Ook is er veel bergruimte achter de knieschotten.

Keurige woning, mooie plek, jonge wijk, echt een leuk huis!

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1997
- HR combi ketel 2011 in eigendom
- Buitenom geschilderd in 2020
- Moderne keuken uit 2014
- Geheel geĆÆsoleerd en dubbelglas

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen