K. de Vriezestraat 48 GRONINGEN

K. de Vriezestraat 48 GRONINGEN

vraagprijs € 169.500 k.k.

Appartement - woonoppervlakte 67 m2 -

vraagprijs

€ 169.500 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 169.500 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Heerlijk wonen in de Tuinwijk in een sfeervolle authentieke jaren ’30 benedenwoning met een zeer groene, rustige en vogelvriendelijke tuin met weinig inkijk en op loop- / fietsafstand van het Noorderplantsoen, het Noorderstation, Zernike en het gezellige centrum van Groningen.

Elementen als originele openslaande tuin- en balkondeuren met uitzicht op de diepe tuin, paneeldeuren, suitedeuren met glas in lood, goed onderhouden originele houten vloer, zowel in de voor- als in de achterkamer een originele schouw, geven de woning een heerlijke rustieke sfeer.

Indeling:
Entree, hal met tochtportaal en glas in lood deur, lange gang, toilet en kelder kast. Er is een heerlijke kamer en suite met glas in lood deuren, vaste kasten en erker. De gesloten keuken met trapkast, is voorzien van een keurig in hoek opgesteld keukenblok met bovenkasten. Ook op de begane grond is er een nette badkamer met wastafel, douche en wasmachine-/drogeraansluiting.
Beneden is tevens een studeer-/ slaapkamer met daarin de cv opstelling.

Verdieping:
Overloop met vaste kast en een ruime slaapkamer met origineel wastafeltje, vaste kast en openslaande deuren naar balkon.

Bijzonderheden:
Zeer diepe achtertuin op het noordwesten, door de diepte van de tuin is er altijd een plek om in de zon te zitten, of juist in de schaduw als het hartje zomer is.
Voortuin; ook aan de voorkant van het huis is er geen inkijk van overburen. In het vroege voorjaar is het daar ook heerlijk toeven.
Tuinwijk; een bloeiende betrokken groene wijk met een actief buurtcentrum om de hoek. De snelle fietsroute naar Zernike loopt vlak langs de Klaas de Vriezestraat.

CV verwarmd
Houten schuur 3x2,5 met achterom
Bouwkundig rapport aanwezig

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen