Kalkwijk 161 HOOGEZAND

Kalkwijk 161 HOOGEZAND

vraagprijs € 675.000 k.k.

Woonhuis - woonoppervlakte 199 m2 -

vraagprijs

€ 675.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 675.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Landelijk wonen op een uitstekende locatie in een vrijstaand WOONBOERDERIJ met slaapkamers en badkamer op de begane grond. Deze goed onderhouden woonboerderij heeft een royale tuin rondom de woning en een extra weiland naast het woonhuis. Het perceel is maar liefst 2.935 m² groot. Een woonboerderij om zo te betrekken, voor diegene die van rust en ruimte houdt en toch in de buurt van een stad wil wonen.

Omgeving:
De woning ligt aan De Kalkwijk in het buurtschap Lula. Een oude veenkolonie waarvan het kanaal is gedempt en vervangen door een weg. De omgeving is omringd door landerijen en met de tuin op het zuidwesten gelegen heeft u een prachtig uitzicht over de ondergaande zon. De woning ligt tussen twee plaatsen in waarvan Hoogezand-Sappemeer op 5 minuten rijden met de auto is, terwijl Veendam op een kleine 10 minuten ligt. Beide plaatsen bieden voldoende voorzieningen zoals een winkelcentra, scholen, sportverenigingen en supermarkten. Een treinstation richting Groningen ligt op 10 minuten fietsafstand en het is slechts 20 autominuten naar de stad Groningen.

Indeling begane grond:

Entree/hal, wasruimte met witgoedaansluitingen, ruim en modern (hangend) toilet met fonteintje, toegang naar de sfeervolle woonkeuken van circa 20 m² met moderne keukenopstelling met inbouwapparatuur, balkenplafond en kleine houtkachel, een knusse opkamer van circa 11 m² met een mooie doorkijk naar buiten, waar het heerlijk vertoeven is. Onder de opkamer is een kelder van circa 11 m² aanwezig met een vernuftige toegang, een sfeervolle woonkamer van circa 36 m² eveneens met balkenplafond en plek voor een 2e houtkachel, De lange gang geeft toegang tot de vier slaapkamers van elk circa 12 m² met vaste kasten, een moderne badkamer met elektrische vloerverwarming en het heeft een inloopdouche, dubbele wastafel en designradiator. Op de begane grond is tevens een atelierruimte van circa 21 m² met openslaande deuren naar de achtertuin met uitzicht op de landerijen. De atelierruimte is ook uitstekend te gebruiken als kantoor-, slaapkamer of eetkamer. Alle kamers zijn voorzien van brede eiken vloerdelen. Vanuit de keuken is een tussenhal met toegang tot de deel van 156 m² met betonvloer met CV-ruimte en grote baanderdeuren aan de achterzijde. Vanuit de deel is de beloopbare vliering met bergruimte bereikbaar.

Info:
- bouwjaar 1873, het geheel is uitstekend onderhouden
- inhoud inclusief deel: 2136 m3, woonoppervlak woonhuis 199 m2, deel 156 m2
- kavelgrootte: 2.935 m2
- ideaal object voor paardenliefhebber met aangrenzend weiland
- gezellig deels ommuurd zonneterras, direct naast het huis gelegen
- moderne keukenopstelling met granito blad, Boretti gasfornuis met oven, wasemkap, koelkast en vaatwasmachine
- isolatie woongedeelte: dakisolatie, dubbel glas
- verwarming en warmwater via Termomont Toby Pelletkachel icm Nefit Excellent HRC 30 combiketel plus buffervat van 800L
- de deel, met voor en achter dubbele deeldeuren, biedt volop gebruiksmogelijkheden t.b.v. werk en hobby

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen