Kees de Haanstraat 30 SAPPEMEER

Kees de Haanstraat 30 SAPPEMEER

vraagprijs € 349.500 k.k.

Woonhuis - woonoppervlakte 256 m2 -

vraagprijs

€ 349.500 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht onder voorbehoud
Prijs€ 349.500 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Prachtig groot herenhuis met karakteristieke uitstraling, een ruime tuin en een eigen achterom, op maar liefst 467m2 eigen grond.

De woning biedt veel woonruimte en mogelijkheden voor bijvoorbeeld wonen/thuiswerken, dubbele bewoning, veel hobbyruimte of gewoon een groot gezin met behoefte aan extra ruimte.
De voorzieningen zijn geheel op de begane grond, dus zijn de kinderen de deur uit en heb je het huis voor jezelf, dan is de woning al levensloopbestendig voor in de toekomst.

Door de ligging mooi voor op de kavel heb je een heel grote achtertuin en een heerlijke grote berging.

Ook ligt de woning op een centrale locatie met vele voorzieningen in de buurt. Denk hierbij aan het openbaar vervoer met de trein of bus op 5 minuten loopafstand, het overdekte winkelcentrum “De Hooge Meeren”, het Kielzog Theater, de bioscoop, verschillende scholen en sportvelden maken het een heerlijke woonplek. Uitvalswegen en de A7 bevinden zich tevens op korte afstand van de woning, waardoor de stad Groningen snel bereikbaar is met de auto.

Indeling:
Entree, hal met meterkast en toilet, woonkamer van circa 27m2 met een fraaie openhaard en grote raampartijen, aan de andere kant van de hal ligt de ruime woonkeuken van circa 43m2.
De keuken biedt een zeer grote en moderne inrichting in een lichte kleurstelling met complete inbouwapparatuur. Deze royale woonkeuken biedt veel plaats voor een grote eettafel en is geschikt voor een groot gezelschap. Ook is er een praktische bijkeuken van circa 9m2 met tevens een deur naar de tuin.

Aan het einde van de centrale hal vind je de trap naar de eerste verdieping en een ruime (hobby) kamer van circa 16m2. Vanuit hier heb je toegang tot de ruime badkamer van circa 12m2 met douche en vaste wastafel en je hebt toegang tot een ruime slaapkamer van circa 27m2 met eigen voor entree waardoor het een zelfstandig studio karakter heeft.

Verdieping:
Ruime overloop, vier grote kamers van circa 17, 19, 18 en 37m2. De grootste slaapkamer heeft een inloopkast waarin zich het tweede toilet bevindt. De oorspronkelijke balken zijn nog in het zicht, waardoor het een zeer sfeervolle uitstraling heeft.

Achter de woning is er nog een schuur van circa 32m2 met aansluitend een berging van circa 8m2.
De tuin biedt ook veel ruimte en een uitstekende bezonning.

Ben je al helemaal klaar voor groots wonen met een heerlijke tuin?
Kom dan snel langs voor een bezichtiging!

Bijzonderheden:
- Geheel geïsoleerde woning
- 16 zonnepanelen
- Zonneboiler en jonge cv ketel uit 2019
- Karakteristiek wonen met veel ruimte
- Woonoppervlak 256m2
- Perceel 467 m2

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen