Kollerijweg 74 WOLTERSUM

Kollerijweg 74 WOLTERSUM

vraagprijs € 99.500 k.k.

Woonhuis - woonoppervlakte 110 m2 -

vraagprijs

€ 99.500 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 99.500 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Hier woont u op schitterende stand met een weids en vrij uitzicht, in een zeer sfeervol vrijstaand woonhuis met ruime tuin, aanbouw en een vrijstaand "schathuis". Benieuwd? kom dan gerust kijken......

Het betreft een vrijstaande woning welke gedeeltelijk in de tijd heeft stilgestaan. Er is een rustieke sfeer in de woning, gekenmerkt door de authentieke elementen. Het huis verdiend het om gemoderniseerd te worden, echter met respect natuurlijk voor waar de liefhebber van sfeer van houdt. Zo zult u verrast zijn door de klassieke raamverdeling, balkenplafonds, houten vloerdelen, een schouw, originele klampdeuren en niet te vergeten, een voormalige bedstede.

De ligging op de kavel is bijzonder gunstig, er is een ruime voortuin en een prive achtertuin met fraai uitzicht.

Indeling:
Entree, hal, meterkast, sfeervolle woonkamer 18m2, bergruimte, bedstede, eetkamer en een gesloten keuken. Er is een slaapkamer 12m2, veel bergruimte en een badkamer met douche. Er is een tweede gang en een toiletruimte. In de aanbouw is een ruime slaap-werkkamer van 18 m2.
De zolder biedt veel bergruimte. De voorzieningen in deze woning zijn eenvoudig, zoals keuken, toilet en badkamer. Er is gedeeltelijk cv en deels enkel- en dubbelglas.

Achter het hoofdverblijf is het zg. "Schathuis". Een bijzonder fraai, rond 1995 gebouwde atelierruimte met houtkachel. Een sfeervol en mooi verblijf waar u geniet van rust en ruimte. Deze ruimte meet ca 30m2 en er is een vide. Via de openslaande deuren bereikt u de veranda met zicht op de achtertuin.

Kortom een sfeervol woonhuis op een bijzonder mooi plekje!

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen