Molenweg 3 OUDESCHIP

Molenweg 3 OUDESCHIP

vraagprijs € 249.000 k.k.

Woonhuis - woonoppervlakte 130 m2 -

vraagprijs

€ 249.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 249.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Recent gebouwd en goed onderhouden vrijstaand woonhuis met een grote vrijstaande houten schuur (10X7) waarin een garage, een werkplaats en een multifunctionele ruimte. De kavel is zeer royaal waarop de woning gunstig is gelegen.

Oudeschip is een vriendelijk en kleinschalig dorpje, grenzend aan het Waddenzee natuurgebied met uitstekende recreatiemogelijkheden. Wonen in rust en ruimte, met een levendige dorpsgemeenschap voor wie daar prijs op stelt. ‘Oudeschip, genoemd naar een in de 18 de eeuw gestrand schip dat later diende als herberg, heeft nog steeds een gastvrije bevolking. Met een ligging op ca 15-20 autominuten gelegen van de stad en de wat grotere dorpen in de nabijheid, zijn alle voorzieningen in de nabijheid.

De woning is in 2003 gebouwd. Door de architect is gebruik gemaakt van een doordachte materiaal keuze hetgeen de woning aan de ene kant een traditioneel en authentiek karakter geeft, maar wel met de gunstige eigenschappen op het gebied van isolatie en onderhoud, geheel passend bij deze tijd. Er is gekozen voor kunststof kozijnen en goten, wel geheel in stijl passend bij de woning. Buitenom is er een mooie handvorm baksteen gebruikt en binnen zijn er ondermeer smaakvolle binnendeuren met handgemaakt deurbeslag (smeedwerk), rustieke larixvloerdelen. De woning is dus ook interessant voor wie een ouder huis zoekt met sfeer!

Er is een houten schuur, op degelijke wijze gebouwd en voorzien van elektra, met een werkplaats, een garage en een multifunctionele ruimte welke in de zomer ondermeer gebruikt wordt als logeerruimte en er is een veranda. Door de gunstige ligging van de woning, meer aan de voorzijde op de kavel van 1246 m2 (!) is er een ruime tuin aan de achterzijde met veel privacy en volop mogelijkheden.

Indeling van de woning:
Begane grond:
Entree, hal, meterkast met een complete installatie, een toilet met keurig sanitair, er is een tuingerichte woonkamer met een openkeuken. Met een openkeuken is er veel contact richting de eetruimte, vanwaar ook weer contact is met de woonkamer. Eventueel kan eenvoudig de indeling gewijzigd worden en een grotere woonkamer of een separate eetkamer gecreëerd worden. Praktisch is de bijkeuken met aansluitingen voor witgoed.
Verdieping:
Overloop, opstelling cv installatie, vier slaapkamers, allemaal van goed formaat, te weten: 14, 14, 11 en 9 m2. De badkamer van 10 m2 is voorzien van een keurige inrichting in lichte kleurstelling, er is een douche, ligbad, een tweede toilet en een vaste wastafel.
Tweede verdieping:
Een zeer ruime vliering van ca 10X2,5mtr, bereikbaar middels een vlizotrap.

Bijzonderheden:
Inhoud: 400 m3
Woonoppervlak: 130 m2
Geheel uitstekend geïsoleerd.
Vraagprijs: € 249.000,- k.k.
Aanvaarding: In overleg.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen