Munnikevaart 8 OOSTWOLD

Munnikevaart 8 OOSTWOLD

vraagprijs € 195.000 k.k.

Woonhuis - woonoppervlakte 105 m2 -

vraagprijs

€ 195.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 195.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Toplocatie!
In dit gezellige en goed onderhouden vrijstaande huis, gelegen aan een vaart, dichtbij de stad Groningen, met eigen steiger en grote tuin met volledige privacy, heeft u elke dag een vakantiegevoel!

Aan de steiger kan een grote boot gelegd worden. Vanaf de steiger vaart u in een paar minuten naar het Leekstermeer maar ook kunt u rechtstreeks naar het Van Starkenborghkanaal. De Westerhaven, maar ook Leek, is in 7 autominuten en 25 fietsminuten te bereiken. De fietsroutes zijn aangesloten op die in Drenthe.
Via de weg door Westpoort bent u zo op de snelweg naar Groningen en Leek/Drachten.

Aan de voor- en achterkant van het huis staan geen huizen. Voor kijkt u tot aan de stad, achter in de diepe gemakkelijk te onderhouden tuin waar u de hele dag zon heeft. Het geheel is gelegen op 955 m/2.

Het dorp heeft een multifunctioneel centrum waarin een basisschool, een uitgebreide supermarkt, een sportzaal met ook buitensportvelden, een sportkantine en alle bijbehorende faciliteiten en vergaderruimtes. Het dorp kent een bloeiend verenigingsleven.

Het huis heeft een voorkamer (21 m/2) met open haard, parketvloer en balkenplafond. Ook is deze ruimte zeer geschikt als slaapkamer. In de ruime woonkamer (37m2) aan de achter-/ tuinzijde met een plavuizenvloer en eveneens een balkenplafond, is de keuken gelegen. Tussen de kamers ligt de gang met aan het einde de badkamer, met toilet en douche.

De bovenverdieping, met schuine wanden, telt 3 ruimtes, waarvan de grootste een wastafel heeft en een grote dakkapel. Er is een tweede slaapkamer en een grote overloop met veel bergruimte, waar tevens de cv opstelling is.

In de tuin achter staat een houten schuur met garagedeur van ca 18m2.

Na ruim 42 jaar nemen de bewoners met pijn in hun hart afscheid van de plek en het huis.

Bijzonderheden:
Deels dubbelglas en HR++ glas
Dakisolate en gevel isolatie is aanwezig.
Beton vloeren op de begane grond.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen