Nesciolaan 94 HAREN GN

Nesciolaan 94 HAREN GN

vraagprijs € 57.850 k.k.

Appartement - woonoppervlakte 65 m2 -

vraagprijs

€ 57.850 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 57.850 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Op de derde woonlaag in het complex ‘Maarwold’ is deze zeer ruime en lichte tweekamer appartement gelegen. De woning is netjes en is zo te betrekken en er is een garagebox aanwezig. Servicecomplex Huize Maarwold is gelegen aan de rand van het prachtige groene dorp Haren tussen het dorpscentrum en de A28 met het transferium op loopafstand. In het gebouw zijn voorzieningen zoals een winkel voor de dagelijkse boodschappen, een kapper, schoonheidsspecialiste, opticien en een bloemenstal. Maarwold heeft als motto: zoveel mogelijk service op maat en zo weinig mogelijk zorgen!

Indeling:
Via de centrale entree met brievenbussen komt u bij de ontvangsthal met bemande receptie en lift. Er bevindt zich een compleet gemoderniseerde recreatieruimte aan de rechterzijde van de entreehal. De woning is op de derde woonlaag, die te bereiken is met de lift.

In de entree/hal van de woning bevindt zich een bergkast en garderobe en geeft toegang tot de zonnige woonkamer van ca. 28 m² met zonnescherm en toegang tot het balkon en keuken. De royale slaapkamer van ca. 20 m² heeft vaste kasten en geeft toegang tot het balkon en tot de badkamer met douche, wastafelmeubel en toilet.

Serviceflat ‘Maarwold’:
‘Maarwold’ is een coöperatie U.A. en kent een bestuur van overwegend eigen bewoners. Na aankoop van een appartement word u lid van de coöperatie. U maakt gebruik van collectieve services en kunt dat desgewenst aanvullen met individuele service zoals u wilt. De service die u kunt verwachten bestaat uit: warme maaltijd met keuzemenu uit eigen keuken, 24-uurs alarmsysteem, een eigen zorgteam van Zorggarant thuiszorg die is gevestigd in het gebouw.

Maarwold beschikt over een prachtig aangelegde tuin met wandelpaden en tuinbanken, vele voorzieningen waaronder onder andere een lounge en recreatiezaal waar regelmatig diners en activiteiten worden georganiseerd. Een vast team van betrokken en goed op elkaar ingespeelde medewerkers staan voor u klaar om een plezierige woonomgeving te creëren.

De maandelijkse servicekosten bedragen € 1.031,- voor 1 persoon.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen