Paterswoldseweg 198 GRONINGEN

Paterswoldseweg 198 GRONINGEN

vraagprijs € 248.500 k.k.

Appartement - woonoppervlakte 64 m2 -

vraagprijs

€ 248.500 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 248.500 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Modern, strak, gerenoveerd appartement met fantastisch uitzicht op het Stadspark.

Maak kennis met dit frisse en modern ingerichte appartement aan de Paterswoldseweg in Groningen. Dit strak afgewerkte appartement van 64 vierkante meter is volledig gerenoveerd en voorzien van alle comfort. Denk daarbij aan een splinternieuwe keuken, een stijlvolle badkamer en zelfs vloerverwarming voor de koude dagen. Dit appartement bevindt zich in de geliefde Grunobuurt met uitzicht over de groene achtertuin van Groningen: het Stadspark. Speciaal geschikt voor starters en stellen, die hun eigen plekje in de stad willen bemachtigen.

Bijzonderheden
• De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR++ isolatieglas;
• Energielabel B, lage energielasten;
• Uitzicht op het prachtige en groene Stadspark;
• Compleet gerenoveerd met een strakke en moderne afwerkingniveau;
• Voorzien van een nieuwe keuken, luxe toilet en badkamer;
• Comfortabele vloerverwarming door het hele appartement;
• HR combiketel van bouwjaar 2021 (eigendom).

Indeling
Het appartement betreed je via de ruime, moderne centrale hal. Deze hal geeft toegang tot de lichte en ruime woonkamer. Aan de woonkamer vind je de gloednieuwe keuken die van alle gemakken is voorzien. De strakke badkamer met luxe inloopdouche en het aparte toilet zijn ook via de centrale hal te bereiken.

Buitenruimtes
Vanuit het appartement stap je zo het knusse balkon op. Hier kun je genieten van de frisse lucht en rust, onder het genot van het prachtige uitzicht op het Stadspark. Vanuit de slaapkamers kun je de deuren open zetten naar de ruime balkon aan de achterzijde met de heerlijke ochtendzon.

Omgeving
Het unieke aan dit appartement is dat tegen het stadscentrum woont, maar toch in een oase van rust. Op directe afstand vind je uitvalswegen, handig voor als je snel de stad uit wilt. Qua bevolking heeft de Grunobuurt een diverse mix van studenten tot gezinnen, wat zorgt voor een levendige sfeer. Je kunt lekker sportief doen in het Stadspark, heerlijk wandelen, of genieten van een zomers concert.

Bereikbaarheid
Het appartement ligt ideaal ten opzichte van de uitvalswegen, je bent zo op de snelweg A7 en A28. Het is slechts een paar minuten rijden naar het centraal station van Groningen. Ook zijn er uitstekende busverbindingen die je binnen no-time naar het bruisende stadscentrum of naar andere omliggende steden zoals Assen en Delfzijl brengen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar dit fantastische, instapklare appartement? Neem dan snel contact op voor een bezichtiging. We laten je graag zien hoe jij je thuis kunt voelen in dit prachtige stukje Groningen.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen