Rijksweg 101 GRONINGEN

Rijksweg 101 GRONINGEN

vraagprijs € 375.000 k.k.

Woonhuis - woonoppervlakte 200 m2 -

vraagprijs

€ 375.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 375.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Wonen in een voormalige ijsfabriek, wie wil dat nou niet?

Deze markante vrijstaande woning biedt naast een speelse en verrassende indeling, veel woongenot en bovenal unieke mogelijkheden voor bijvoorbeeld een atelier of andere werkzaamheden aan huis.

Het pand heeft volgens het bestemmingsplan een woonbestemming op huisnummer 101 en daarnaast de mogelijkheid tot het vestigen van een bedrijf op huisnummer 101a. Het is een pand met een industrieel tintje, unieke combinatie van veel ruimte, binnen en buiten en toch lekker in de stad wonen.

Dit unieke object is gelegen op een ruime kavel van 1145 m2. Voor en naast de woning is een grote tuin en veel parkeerruimte. Aansluitend aan het woongedeelte is een schitterende loods/werkplaats.

Indeling:
Begane grond:
Entree, ruime hal met toiletruimte, werk-studeerkamer 20m2, bijkeuken met douchegelegenheid en een aansluiting voor wasmachine, een royaal vertrek van 46m2 deels met 3,10mtr hoog plafond voorzien van een keukenblok, doorloop naar de dubbele werkplaats/loods van ca.90m2 met grote deuren en een aanwezige brug voor de autoklusser.

Verdieping:
De verdieping heeft een licht en ruim karakter, splitlevel vloeren en veel lichtinval met vrij uitzicht over de tuin en het Damsterdiep. Er is een ruime eetkamer met afstapje naar de zitkamer, samen 55m2, een open keuken met keurige inrichting, voorzien van inbouwapparatuur. De slaapkamer van 22m2 biedt veel ruimte en een deur naar balkon. Er is een fraaie, recent vernieuwde badkamer met ligbad, inloopdouche, twee wastafels en een apart toilet, alles met een strakke afwerking.
Er is verrassend veel bergruimte in de woning en alle ruimtes zijn van binnenuit te bereiken.

Op de woning zijn tevens 15 zonnepanelen geplaatst.

Wonen, werken, klussen en hobby alles onder een dak, ontdek uw mogelijkheden en kom kijken!

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen