Rijksweg 144 GRONINGEN

Rijksweg 144 GRONINGEN

vraagprijs € 199.500 k.k.

Woonhuis - woonoppervlakte 120 m2 -

vraagprijs

€ 199.500 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 199.500 Kosten koper
Aanvaardingdirect
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

RIJKSWEG 144 (9734 AP) GRONINGEN

Landelijk gelegen - VRIJSTAAND WOONHUIS MET ROYALE UITBOUW (TUINKAMER) -. Aan de provinciale weg Groningen-Appingedam langs het Damsterdiep, aan de rand van de stad, maar nog net binnen de gemeentegrenzen ligt deze goed onderhouden en gemoderniseerde 30-er jaren woning.

Aan de achterzijde grenst het huis aan open landerijen met blijvend vrij uitzicht. Deze landerijen zijn onderdeel van het recreatiegebied Kardinge. Aan de voorkant is een wandelpad, fietspad, parkeerstroken, de provinciale weg en het Damsterdiep met eigen aanlegsteiger. Op een afstand van ca. 1 kilometer wordt aan de overkant van het Damsterdiep en het Eemskanaal in de komende jaren Meerstad gerealiseerd. Er zijn goede verbindingen met de stad Groningen: per auto op circa 2 km van de ringwegen, via vrijliggende fietspaden op 5 km van het stadscentrum.

Indeling begane grond:

Via de overdekte entree komen we aan in de hal/vestibule met trapopgang. Onder de trap is een grote provisiekast en een vaste trap naar de (droge) kelder. Aan het eind van de hal toegang naar de woonkamer met balkenplafond, schoorsteenpartij en een uitgebouwde erker met ingebouwde brede vensterbanken, totaal circa 28 m². De hal en de kamer zijn voor een groot deel voorzien van een lambrisering.
Onder een stenen boog van schoonmetselwerk gaan we naar de halfopen keuken. De keuken is voorzien van een vaatwasser, elektrische oven en gaskookplaat.

Vanuit de keuken komen we aan in de bijkeuken van circa 19 m². In de bijkeuken is een badkamer van circa 4,5 m² , het toilet, een provisiekast en een werkkast, met opstelling voor o.a. de HR-combiketel. De fraaie badkamer is v.v. dubbele wastafels met onderkasten en een staande kast, designradiator en een ruime douche met glazen toegangsdeur.

Vanuit de bijkeuken komt men in het in 1995 aangebouwde achterhuis van circa 23 m². Het achterhuis is speels opgebouwd met veel licht en een fantastisch uitzicht over de landerijen. Er is een schouw met 180° panorama open haard. Ook zijn er 3 beloopbare bergzolders van totaal ca. 16 m². Bijkeuken en achterhuis zijn geheel voorzien van plavuizen en worden mede verwarmd door het cv-systeem. Het achterhuis is multifunctioneel en is bijv. zeer geschikt als zomerverblijf, woonkeuken, slaapkamer, atelier of werkplaats. Er zijn van buiten 2 aparte toegangsdeuren.

Indekling 1e verdieping:

Overloop en deze biedt toegang tot 2 ruime slaapkamer. Aan de achterkant van het huis is een slaap/werkkamer van circa 18 m² met openslaande ramen, deur naar het platte dak van de bijkeuken. Aan de voorkant van het huis is een slaapkamer van circa 13 m² met dubbele raampartij en ingebouwde schuifdeurkasten. Tussen beide slaapkamers zijn kastenwanden ingebouwd met hang- en legkasten van totaal circa 4 m².

Indeling 2e verdieping:

Vanaf de overloop gaan wij naar de zolderverdieping d.m.v. een molenaarstrap. Deze verdieping heeft 2 zolderkamers van resp. circa 9 en circa 12 m² met 3 Velux kantelramen en een uitzetraam.

De achtertuin is circa 100 m². Achterin de tuin is een cottage met grote overkappingen van totaal 12 m². Het regenwater wordt opgevangen in een regenton en is voor de planten en de schapen. De tuin is voorzien van elektrische grondkabels, buitenverlichting en contactdozen. De tuin wordt afgesloten door een stalen hekwerk van 1,20 mtr en grenst direct aan het weiland waarin de schapen lopen. Aan de zijkant van het huis is nog een halfopen fietsenschuurtje van circa 4 m² en halfopen afdaken t.b.v. droge houtopslag.

Alle ramen zijn voorzien van isolatieglas, alle platte en schuine daken en de begane grond vloer zijn nageïsoleerd, de hoge kruipruimte heeft een bodemafdichting gekregen, de dakbedekking op de platte daken is vernieuwd in 2004.

Aanvaarding: in nader overleg

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen