Spicastraat 186 GRONINGEN

Spicastraat 186 GRONINGEN

vraagprijs € 399.000 k.k.

Woonhuis - woonoppervlakte 122 m2 -

vraagprijs

€ 399.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 399.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
meer gegevens minder tonen
Refresh to make it work.

Contact met de makelaar

Omschrijving

Al goede voornemens voor het nieuw jaar?
Wij bieden aan een zeer fraaie, lichte en moderne woning, gelegen op een hoek en verdeeld over drie woonlagen met een schitterend dakterras en twee eigen parkeerplaatsen.

Gelegen aan het Reitdiep en het Jaagpad, in een groene en rustige woonomgeving ligt dit moderne en speels ingedeelde hoek-appartement, type maisonnette, zonder boven- of onderburen, met een heerlijk dakterras op het Zuiden. Ideaal voor iemand die geniet van rust en groen in de omgeving maar toch dichtbij het centrum wil wonen!

Door de ligging aan het Jaagpad kan je namelijk heerlijk genieten van een fiets- of wandeltocht langs de oevers van het Reitdiep. Tevens ben je zo in het stadscentrum, winkelcentrum Paddepoel, de Universiteit en Zernike of het Noorderplantsoen. Met het unieke dakterras kun je heerlijk buiten vertoeven en toch geen gedoe van een tuin. De voordelen van een appartement, met toch het gevoel en alle ruimte van een complete eengezinswoning en dus twee eigen parkeerplaatsen!

Indeling:
Entree op het gemeenschappelijke ‘woondek’ op de eerste verdieping of via de berging op de begane grond.

Eerste/Woonverdieping: (middelste woonlaag)
Hal/entree, doorloop naar de ruime, semi-open woonkeuken met keukeninrichting aan twee zijden, voorzien van inbouwapparatuur waaronder een fraaie kookplaat, 3 gaspitten en een inductie-pit, afzuigkap, vaatwasser, oven, koelkast en vriezer. De keuken is uitgevoerd in een fraaie moderne kleurstelling en er zijn heerlijke raampartijen tot aan de vloer, die veel ruimte en licht geven. Ook is er veel ruimte en plaats voor een grote eettafel.

De woonkamer en keuken (samen circa 37m2) zijn door de rechte steektrap op een speelse manier gescheiden. De woonkamer met frans-balkon is voorzien van een mooie houtenvloer en er is zicht op gemeenschappelijk groenvoorziening. Er is een kleine overloop met toilet, CV kast en trap naar de begane grond.

Begane grond:
Twee slaapkamers van 13m2 en 8m2. Moderne en praktisch ingedeelde badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, tweede toilet en fraai wastafelmeubel. Tevens is er de ruime berging van ca. 8 m2, van waaruit je zo naar je eigen parkeerplaatsen loopt.

Tweede verdieping:
Vanuit de woonetage op de eerste verdieping bereik je met een speelse trap de royale studio annex slaap-/werkkamer van 21m2. Deze forse ruimte biedt vele mogelijkheden, ideaal voor bijvoorbeeld thuis werken, hobby’s of een heerlijke mega slaapkamer.

Met de deur op de overloop kom je op het grote dakterras. Je kunt hier door alle ruimte heerlijk genieten van de zon en er is plaats voor bijvoorbeeld een grote lounge-set en straks met mooi weer de barbecue!

Bijzonderheden:
- 2 eigen parkeerplaatsen, direct naast de entree op begane grond, achter afgesloten toegang.
- Bouwjaar 2011
- Het appartementsrecht (maisonnette) maakt deel uit van een actieve en gezonde VvE, bijdrage € 137,15 per maand.

Neemt u gerust contact op met ons kantoor voor een bezichtiging en laat u verrassen!

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050 3182118 voor direct contact.

Contact opnemen